Er det endelig blevet din tid til at flytte? Måske er du en af dem, som længe har gået og trippet over, at det nu endelig blev dagen, hvor du skulle flytte. Flyttekasserne har stået klar længe – nogle længere end andre! Du kunne ikke blive mere klar til at flytte og har glædet dig til dagen. Ikke kun til at forlade dit gamle hjem, men måske også til at starte med at bygge minder og gode oplevelser i det nye hjem.

 

Hvad glæder du dig mest til ved flyttedagen? Måske er det, at du snart kan pakke ud i det nye hjem og bo ”rigtigt” igen? Med alle dine møbler og ting lige ved hånden, som du måske ikke har kunne gøre længe. Eller måske glæder du dig til, at du træder ind af døren i dit nye hjem og fornemmer stedet. Det kan også være, at du bare glæder dig til at sige ”farvel og tak” til dig gamle hjem.

 

Hvad end du vælger at svare, vil vi gratulere dig med dit nye hjem. I denne artikel vil vi komme med nogle ideer til, hvad du kan lave, mens vi flytter for dig. For måske er du en af de mange, som har valgt, at efterlade opgaven til professionelle flyttemænd, mens du selv tager en dyb indånding og glædes over den nye lejlighed, det nye parcelhus eller hvor end du flytter hen.

 

10 ting

1 Tag i biografen og nyd en film. Når den er færdig, er vi sikkert også!

2 Tag hue og handsker på, og gå en god lang tur (og tag hunden, kæresten eller børnene med).

3 Gå på café og se den veninde, som du ikke har set i hundreder af år.

4 Besøg dine forældre.

5 Gå på indkøb og køb en lille ting, til dit nye hjem.

6 Tag på museum og fordyb dig i det, som du finder interessant.

7 Ordn dine indkøb til resten af ugen, så du har det klaret, når du kommer hjem til din nye lejlighed.

8 Tag på biblioteket og find en god bog, eller inspiration til indretning af din bolig.

9 Gå på opdagelse i din by.

10 Spis noget lækkert mad med nogle venner eller familie.

 

Som du kan se, har vi masser af ideer til, hvad du kan lave, mens vi arbejder for dig. Som flyttemænd med ca. 20 år i branchen, har vi ofte oplevet den lykkefølelse det giver, når man hyrer et flyttefirma. På den måde behøver man nemlig ikke selv stå med al tumulten og de tunge løft, nej, det vil blive ordnet på en professionel måde. Så skal du blot nyde dit nye hjem.