Julen står snart for døren og hvis du skal nå at flytte inden, er det snart på tide at give den en skalle. Derfor vil vi i dette indlæg give nogle gode råd til, hvordan du når at pakke alle flyttekasserne ned og når at flytte, inden juleanden sættes på bordet. For alt efter hvordan du bor og hvor mange ting du har, så kan du måske stadig godt nå det. En ting er sikkert – med disse råd, vil du i hvert fald være et skridt foran.

Vi har samlet nogle af vores bedste flytteråd, som du kan læse her på siden.

Brug flyttemænd

Vi tager den lige bagvendt: Ring til os. Allerede i dag. Med flyttemænd, vil du komme på plads langt hurtigere, da du kan regne med professionel hjælp under din flytning. Det går langt hurtigere, end at få familien til at hjælpe og, hvis du er lidt småtravl, vil det kunne spare dig en masse ting. Derfor er vores første råd at give os et kald og undersøge mulighederne for en hurtig flytning. Når du har det på plads, kan du gøre klar til step 2…

Pak alle ting ned i flyttekasser

Flytningen går langt hurtigere, hvis du putter alle dine ejendele ned i flyttekasser. Det gælder også de ting, som måske fylder lidt ekstra eller ting, som er mærkelige i kanterne. Flyttekasserne bæres nemt og stables – både indenfor og under transporten. Det giver rigtig god mening at putte alt der er muligt ned i flyttekasser. Husk blot, at nogle ting måske har brug for lidt ekstra beskyttelse. Hertil kan du bruge tæpper eller håndklæder. Hav nok flyttekasser liggende, så du ikke løber tør halvvejs.

Skriv rum på kasserne

Det kan være en rigtig god idé at skrive navnet på rummene på flyttekasserne. På den måde kan du meget hurtigere pakke ud. Du får et bedre overblik over, hvilke kasser du har og hvilke rum du mangler at pakke ud. Det kræver ikke mere end en sort sprittusch. Så kan du også bedre vurdere, hvad du skal starte med at pakke ud.

Sæt julemusik på og begynd nedpakningen

Sæt julens musik på og begynd nedpakningen så snart som muligt. Det tager altid lidt længere tid, end hvad man lige regner med, så man kan lige så godt gøre det til noget stemningsfyldt musik. Pak dine ting, skriv rum på flyttekasserne og giv os et kald, så snart du er klar, så familien kan nå at have dig siddende ved julebordet til en skøn middag.

Til sidst er der ikke mere at sige herfra end rigtig god flytning – må julens mad behage dig og det nye års oplevelser snart begynde! Vi håber, at du kan bruge rådene til noget. Hvad er dine egne tips og tricks til en hurtig flytning?