DK Flyt & Transport

Dit professionelle flyttefirma

RING NU PÅ 50 38 38 38

RING NU PÅ
50 38 38 38

DK Flyt & Transport

Flytning Christianshavn

Christianshavn er et sted, som alle københavnere strømmer til i løbet af sommeren. Når solen skinner, er bydelen et mødested for venner, kærester og familier. De tager alle sammen ud, for at nyde vandet, bådene og den charmerende stemning. Christianshavn er idyllisk med sine små gamle bygninger og de flotte husbåde, som bruges gennem hele året. Flytter du til Christianshavn, vil du være tæt ved indre by og du vil i den grad kunne mærke stemningen af storby – også selvom du måske bosætter dig i den lille oase Christianshavn.

En særlig bydel

Har vi alle ikke på et eller andet tidspunkt set ”Huset på Christianshavn”? Selvom det er længe siden, at serien blev produceret, bærer bydelen stadig præg af det gamle Danmark.  I sin tid valgte Christian d. 4 at bygge Christianshavn og det er således en konstrueret bydel, som mange i dag har glæde af. Flytter du til Christianshavn, flytter du altså til et historisk område, som daterer tilbage til 1600 tallet.

Der er masser af opleve på Christianshavn. Det er her du finder Vor Frue Kirke, med det lange spir, som tårner sig frem i bybilledet. Du finder fristaden Christiania, med sine alternative huse og grønne områder. Der er museer, lækre cafeer og restauranter og hele dage kan gå med at udforske bydelen.

Hjælp til din flytning

Hvis du flytter til eller fra Christianshavn, vil DK Flyt og Transport gerne hjælpe dig! Vi er nemlig et flyttefirma tæt placeret på Christianshavn. Med vores 20 års erfaring er vi vant til at løse alle mulige former for flytteopgaver. Hvad end det drejer sig om store villaer, kontorer som skal flytte til nye placeringer eller den mindre lejlighed med kun lidt indbo. Hos DK Flyt og Transport klarer vi det hele. Kontakt os for flyttetilbud Christianshavn. Du kan bruge vores kontaktformular fra hjemmesiden, eller, hvis du synes det er nemmere, kan du blot ringe til os. Vores personale sidder klar til at høre fra dig.

Der kan være travlt på Christianshavn. For selvom det kan føles landligt er bydelen placeret midt i København. Hvis du vælger at bruge et professionelt flyttefirma, skal du ikke stå med alt den jas og mas der er med at finde en plads at parkere og dernæst faktisk at skulle parkere. Du vil undgå de trætte arme og den ømme ryg, som først bliver bedre efter nogle dage. Ikke mindst, vil du hurtigere kunne flytte ind – eller ud. Vores dygtige flyttemænd er effektive og har altid fokus på opgaven foran sig. De transporterer trygt og sikkert, så der altid er styr på dine ejendele. For ejendele er ikke blot ting, de kommer med mange minder og betydninger, som er vigtige for deres ejermænd. Derfor er vi ekstra opmærksomme og forsigtige under alle vores flytninger og transporter.

Flytter du til Christianshavn? Vælg DK Flyt og Transport!

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os
på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

/// FÅ ET TILBUD ///

Kundetype

Du kan også ringe direkte
til os på 50 38 38 38

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere en 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.

Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.

En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.

| Søren Lundh Aagaard – GARDE HVALSØE A/S |

 

50 38 38 38

 

Priorparken 371
2605 Brøndby

DK Flyt & Transport ////////

DK Flyt & Transport ///////

DK Flyt & Transport
Priorparken 371
2605 Brøndby

Få et uforpligtende tilbud ////////