DK Flyt & Transport

Dit professionelle flyttefirma

RING NU PÅ 50 38 38 38

RING NU PÅ
50 38 38 38

DK Flyt & Transport

Flytning Frederiksberg

Den lille kommune, omkranset af Københavns kommune, er en storslået bydel. Til trods for sine relativt få kvadratmeter, rummer Frederiksberg alt, hvad hjertet kan begære. Folk må være enige, for der kommer hele tiden flere og flere til bydelen. Er du en af de personer, eller familier, som skal have et tilbud på flytning til Frederiksberg?

DK Flyt og Transport flytter for dig

En flytning er ofte et projekt, som tager lang tid, og som kræver meget planlægning og overskud. Med professionelle flyttemænd, sørger man for, at selve flyttedagen forkortes. Man får mere tid, til de ting, som er vigtige for en – blandt andet at komme hurtigt på plads, så dagligdagen kan fortsætte. I ca. 20 år har DK Flyt og Transport hjulpet personer med at flytte. Og det er vi stolte af. Skal vi også være din udbyder af flytteforretning, når du flytter til eller fra Frederiksberg?

Frederiksberg: En perle

Frederiksberg er et kulturelt sted at bo. Der er masser af muligheder, hvad end du er til museer, teatre eller arkitektur. Du kan tage på Frederiksberg Slot, gå på opdagelse i Zoologisk have eller se Møstings hus. Er du mere til grønne arealer, kan du nyde en gåtur i Landbohøjskolens Have, se på fiskehejrene i Frederiksberg Have eller besøge Det kongelige danske Haveselskabs have. Man skulle ikke tro det, men alle disse steder er en lille oase i byen.

Her er gode muligheder for shopping med Frederiksberg Centeret, der er lækre spisesteder, som rummer alt fra det lille caféliv til de store Michelin restauranter og du kan nyde en god aften ude på lækre barer. Også erhvervslivet tårner sig frem i den lille bydel, og her har både Royal Copenhagen, Codan og McDonalds hovedkontor til huse.

Der er altså mange ting at se, opleve og nyde, hvis man er bosat på Frederiksberg.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har fundet din perfekte bolig på Frederiksberg, flyttekasserne er klar og du bare mangler lidt flyttehjælp, så kontakt os allerede i dag. Du kan vælge at ringe til os eller, hvis du ønsker det, bruge vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi giver et uforpligtende tilbud. Vælger du os, hjælper vi dig på plads på Frederiksberg. Flytter du fra Frederiksberg, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi kører rundt i hele Storkøbenhavn og på Sjælland og vores flyttemænd vil med glæde assistere dig, i din flytning.

Mangler du mere inspiration til din flytning, kan du med fordel bladrer dig igennem vores blogposts. Her vil du kunne finde en masse materiale omkring flytning og transport. Blandt andet kan du læse om processen inden selve flytningen, hvordan man kan optimere flyttedagen og hvad du skal huske, både før, under og efter flytningen. Brug kategorierne til at finde lige præcis den inspiration, som du har brug for.

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os
på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

/// FÅ ET TILBUD ///

Kundetype

Du kan også ringe direkte
til os på 50 38 38 38

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere en 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.

Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.

En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.

| Søren Lundh Aagaard – GARDE HVALSØE A/S |

 

50 38 38 38

 

Priorparken 371
2605 Brøndby

DK Flyt & Transport ////////

DK Flyt & Transport ///////

DK Flyt & Transport
Priorparken 371
2605 Brøndby

Få et uforpligtende tilbud ////////