Der kan være mange årsager til, at ens flytning foregår i efteråret, end om sommeren. Måske er det bare sådan, det hele har flasket sig, eller måske var tiden ikke til at flytte tidligere. I hvert fald, med årstidernes skiften, synes vi, at det er på sin plads at skrive lidt om, flytning i efteråret.

 

Det er nu at bladene ryger af træerne, vejret er vådere og mere gråt end tidligere og morgenerne er ekstra kolde. Det er måske nu, at du skal flytte.

Når man flytter i efteråret

Grundet vejret, er det selvfølgelig anderledes at flytte i efteråret, end om sommeren. Selvom man får varmen af at flytte, vil du nok alligevel have en ekstra trøje på eller let jakke, så du ikke bliver syg under flytteprocessen. For ville der helt ærligt være noget værre, end at stå i et flytterod og være så sløj, at man ikke kunne overskue alle flyttekasserne?

 

Hvis du vælger selv at flytte, vil det være en god idé at leje en lukket trailer. På den måde undgå du, at dine ejendele bliver våde, ved en pludselig byge. Kender vi det danske vejr godt nok – så vil der nemlig komme en byge, måske endda ud af det blå. Sørg derfor for at være forberedt på dette. Af samme grund bør du have pakket alle dine ting ned i flyttekasser, så de ikke bliver våde. Forestil dig dit tøj, været pakket ned i en stor blå IKEA-pose. Det kan være, at du har en lukket trailer, men dit tøj vil alligevel blive gennemblødt på ganske kort tid.

 

Hvis du flytter på en bidende kold dag, kan du have gavn af at vide, hvor elkedlen er henne. Så kan både du og dine flyttehjælpere varme sig, efter en lang arbejdsdag.

 

Vi opsummerer lige listen for, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter i efteråret:

  1. Hav det rigtige tøj på. Det er ikke længere sommer, undgå at blive syg!
  2. Lej en lukket trailer, hvis du står for det hele – så kan det ikke regne ind under kørslen.
  3. Pak ting i flyttekasser og ikke i åbne “beholdere”.
  4. Vid hvor din elkedel er, så du kan byde dit flyttehold en varm kop te eller kaffe.

 

Du kunne også bare…

Du kan selvfølgelig undgå alt dette, hvis du hyrer DK Flyt og Transport. Vi står gerne for din flytning hele vejen igennem. På den måde kan du slappe af, mens vi sørger for at flytte alle dine ejendele fra din gamle bolig til dit nye hjem. Med mere end 20 års erfaring har vi flyttet i al slags vejr – så ring i storm og slud, vi kommer gerne ud.

Hvis du vil vide mere om os, kan du klikke dig lidt rundt på hjemmesiden. Finder du ikke det, du leder efter, så ring blot til os. Vi sidder klar til at modtage din ordre!