DK Flyt & Transport

Dit professionelle flyttefirma

RING NU PÅ 50 38 38 38

RING NU PÅ
50 38 38 38

DK Flyt & Transport

Flytning indre by

Danmarks hovedstad, København. En fantastisk by, som rummer megen og mange. I hjertet af København ligger indre by. Det er hertil turister flokkes, for at opleve, hvad byen har at byde på. Svaret er meget. For i indre by finder du et hav af museer, restauranter, attraktioner, begivenheder, gode rammer for shopping og natteliv. Men det er også her, at folk bor. Er du en af dem?

Hvis du tidligere har boet i indre by ved du, at du altid vil være omgivet af mennesker – men det er også her, at du kun er et stenkast væk fra diverse kulturelle begivenheder, hvad end det er forlystelsesparker, shopping eller blot gåture i de historiske gader. Flytter du til eller fra indre by?

Gå på opdagelse i indre by

Det er i indre by at du finder den historiske Rådhusplads, den lange shoppinggade Strøget og den ikoniske Nyhavn. Her er masser af spændende arkitektur, som inkluderer Rosenborg Slot, Rundetårn og bygningen, hvor Børsen holder til. Flytter du til indre by, kommer du til at bo midt i kulturen. Her vil du aldrig komme til at kede dig, for med de faste seværdigheder og flygtige begivenheder, vil der altid være noget at lave.

Flytning til eller fra indre by

Forestil dig at skulle flytte til eller fra indre by. Med den konstante strøm af mennesker og trafik, vil det næsten være kaotisk selv at skulle flytte. Der er ikke kun billister, cykelliste og fodgængere, men også folk som jogger med deres barnevogne, par der trækker sine cykler og børn som løber rundt. Skal du flytte til indre by foreslår vi, at DK Flyt og Transport tager sig af din flytning. Med 20 års erfaring inden for flyttebranchen, har vi foretaget utallige flytninger i og fra indre by. Ved at vælge DK Flyt og Transport som din flyttemand, slipper du for postyret med trafikken – og flyttekasserne, møblerne og alle de øvrige ejendele du end måtte have.

Vi sørger altid for at gøre, alt hvad vi kan, for, at du skal få en behagelig oplevelse. En flytning er nemlig ikke bare en flytning. Den kræver tid og ressourcer, som man måske ikke altid har. Når flyttekasserne er pakket kan du blot overlade resten til os, så sørger vi for, at dine ejendele kommer godt, trygt og sikkert fra a til b.

Inspiration?

Mangler du stadig inspiration til din flytning, har vi skrevet en masse på området. Du kan klikke dig gennem vores artikler og finde mere om det, som du har brug for. Her skriver vi blandt andet om, hvordan man bedst pakker, sørger for at få en nem flytning og andre emner, som er relevante for dig, som flytter til eller fra indre by.

Flytning indre by? Den klarer vi!

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os
på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

/// FÅ ET TILBUD ///

Kundetype

Du kan også ringe direkte
til os på 50 38 38 38

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere en 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.

Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.

En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.

| Søren Lundh Aagaard – GARDE HVALSØE A/S |

 

50 38 38 38

 

Priorparken 371
2605 Brøndby

DK Flyt & Transport ////////

DK Flyt & Transport ///////

DK Flyt & Transport
Priorparken 371
2605 Brøndby

Få et uforpligtende tilbud ////////