Har du også fået din drømmebolig? Blev købet endelig godkendt og venter du nu på at kunne flytte ind, i en prægtig bolig? Måske er du en af dem, som elsker at gøre det selv. Måske skal du renovere boligen. Eller måske har du købt en allerede istandsat lejlighed, som du snart vil kalde dit hjem? Det kan også være, at du startede med en hel tom grund. Uanset hvilken type du er og hvordan du har fået din drømmebolig, så er vi glade på dine vegne.

 

Med over 20 års erfaring inden for flytte- og transportbranchen har vi nemlig oplevet, den glæde et nyt hjem kan medføre. Vi har haft utallige kørsler og hjulpet hundredvis familier med at flytte. Og det er altid i vores interesse, at vores kundeservice er i top – hele vejen igennem. Vi kender altså til de følelser, som ofte er forbundet med en flytning. Oftest er de positive, med spændte personer, som glæder sig til at bygge nye hjem. Hvad end din situation er, vil vi gerne hjælpe dig med at flytte.

 

Med DK Flyt og Transport vil du få den bedste, mest effektive og sjove flytning.

 

Ja, for flytninger behøver ikke at være kedelige og med high-fives og opmuntrende ord på vejen, sørger vi hurtigt for, at du kommer fra A til B på ingen tid. Vil du hellere lave noget andet end at flytte? Helt fint! Det er nemlig op til dig, om du ønsker, at vi tager os af hele flytningen, eller om du vil hjælpe. Sammen finder vi en løsning på dit behov, så du får den bedste løsning, som passer til dig. Ligesom med vores andre services, er det nemlig dig, som vi har fokus på, og hvordan vi bedst løser din opgave.

 

Står du med en flytning i København eller på Sjælland? Du behøver ikke at længere videre. Giv os et kald allerede i dag, så vi kan få dig på plads, i din nye bolig. Når du ringer til os, kan vi med det samme give dig et tilbud, ud fra de oplysninger vi får. Vi spørger blandt andet ind til, hvor du flytter hen, hvorfra, hvor meget indbo du har og om, hvorvidt der er andre hjælpere. På den måde, kan vi nemlig strikke det bedste tilbud sammen til dig. Foretrækker du at kontakte os på mail, skal du naturligvis være velkommen til det også. Vi vender tilbage til dig snarest muligt.

 

Pak flyttekasserne, giv os et kald og lad os få dig på plads! Vores fantastiske flyttemænd er klar til at flytte for dig. Slip for de lange timer, hvor dine arme bliver trætte, inden du er halvvejs og hvor dine ben føles som mursten, efter de mange trapper. Brug DK Flyt og Transport.