Vi kan selvfølgelig ikke forestille os at skulle flytte uden vores dyr. Men måske kan vi egentlig heller ikke forestille os, at skulle flytte med vores dyr. Hvad end det er hunde, katte eller små gnavere, så skal de selvfølgelig underholdes under flytningen. Men hvad gør man egentlig, når man har dyr og gerne vil flytte? De skal jo heller ikke forstyrre flyttemændene, eller løbe rundt om benene på vennerne, som er så søde og hjælpe.

 

Så i denne artikel vil vi give nogle forslag til, hvordan man håndterer flytningen med dyr.

 

Men først vil vi fortælle, at det hele kan undgås, hvis du hyrer professionelle flyttemænd. Ikke nok med, at du kan slippe for de hårde ture op og ned af trapperne med flyttekasser i hænderne, så kan du også koncentrere dig om noget helt andet – så flytter vi for dig imens. Du kan tilrettelægge din flytning, efter dine behov og ønsker. Skal vi klare det hele selv, vil du hjælpe, har du mange personer med til flytningen? Alt dette afklarer vi i en indledende samtale, så vi er sikre på, at du får den rette flytning til den rette pris.

 

Flytning med større dyr

Har du kat eller hund? Der findes flere måder at gøre det på. Dyrene kan blive forvirret med for meget tumult, så det du kan gøre er, at være ude med dem. Er det hunden kan I gå en lang tur, mens flyttemændene tager sig af størstedelen af flytningen. Du kan også vælge at have en hjælper til dyret under flytningen. En person, som kan nusse, lege med og på anden vis underholde dyret og gøre det trygt. Er dette ikke en mulighed, kan du høre i dit netværk, om der er en, som kan tage sig af den firbenede i nogle timer. Sørg blot for at aflevere hunden eller katten inden flytningen.

På disse måder kan du flytte i ro og fred mens du ved, at der bliver taget godt hånd om dit kæledyr.

 

Flytning med mindre dyr

De små dyr forstyrrer ikke så meget, som de større. Hvis det er kaniner, hamstre eller marsvin, holder de sig nok også mest i deres bur. De løber altså ikke rundt, ligesom kattene og hundene. Derfor kan du blot lade dyrene være i deres bur, mens du klarer flyttekasserne. De er vant til, at der foregår en masse omkring dem, men vær dog ekstra opmærksom denne dag.

 

Den nemme løsning

Det er selvfølgelig meget nemmere, blot at give os et kald i dag. Så finder vi den rigtige løsning for dig og din familie – inklusive alle kæledyrene. Én kan man nok klare, men hvad med to eller tre? Hvad end du er til, ønsker vi dig en dejlig flytning og tillykke med dit nye hjem.