DK Flyt & Transport

Dit professionelle flyttefirma

RING NU PÅ 50 38 38 38

RING NU PÅ
50 38 38 38

DK Flyt & Transport

Flytning Østerbro

Med en flytning starter et nyt kapitel. Det er ikke en lille ting at flytte, men kræver megen forberedelse. Først skal man finde sin næste bolig, dernæst skal man pakke hele sit hjem ned og ind i mellem skal man ordne en masse papirarbejde og samtidigt balancere hverdagen. Det kræver god planlægning. Måske har du besluttet at flytte til Østerbro, eller måske har du brugt de sidste mange år på Østerbro og synes, at det er tid til at opleve en ny bydel?

Flytning Østerbro

DK Flyt og Transport er en flytte- og transportvirksomhed, som er beliggende i København. Vi har ca. 20 års erfaring inden for flytte- og transportbranchen og det er vi stolte af. Vi kører dagligt rundt i Københavns forskellige bydele og flytter for en masse personer og familier. Med vores hjælp, får de hurtigt og bekvemmeligt flyttet alle deres ejendele på et tidspunkt som passer dem. De behøver ikke at køre flere gange i deres egen bil, eller lade flytteprocessen tage flere dage, med vores dygtige flyttemænd. Hos os er det nemt for dig.

Er du en af dem der skal flytte Østerbro? Eller flytter du mon væk fra Østerbro? Så lad DK Flyt og Transport hjælpe dig i mål. Vælg blot din foretrukne dag og så sørger vi for, at du kan starte et nyt kapitel, hvad end det bliver på Østerbro, en anden bydel i København eller et sted på Sjælland.

Ring allerede i dag

Skal du flytte? Så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Du vælger selv, om du vil give os et kald, eller om du foretrækker at bruge vores kontaktformular. En ting er sikkert. Med vores kundemindede personale, vil vi gøre alt hvad vi kan for, at du får en behagelig flytning og suveræn kundeoplevelse. Hos DK Flyt og Transport er det kunden, som er i centrum. Sørger du for at pakke flyttekasserne, så sørger vi for, at de bliver transporteret trygt og sikkert.

Ny på Østerbro?

Østerbro er en bydel i København, som blandt andet rummer Fælledparken, den Lille Havfrue og Langelinie. Det er her Parken huser fodboldkampe, store musikalske begivenheder og andre events og er tæt på Rigshospitalet. Østerbro er stedet, hvor mange familier har valgt at slå sig ned, hvor velhavende københavnere bor og hvor hundeelskere især ses i gadebilledet.

Selvom Østerbro er tæt på det indre København, er det alligevel en bydel med lækre cafeer, restauranter og med muligheder for seværdigheder og kulturelle begivenheder. Det er her mange danske designere har base, hvor man jogger og cykler ved Sortedam Søen og hvor man nyder en mere stille og afslappende side af København.

Østerbro er hjem for mange tusinde københavnere – er det også her, du skal bo?

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os
på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

/// FÅ ET TILBUD ///

Kundetype

Du kan også ringe direkte
til os på 50 38 38 38

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere en 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.

Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.

En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.

| Søren Lundh Aagaard – GARDE HVALSØE A/S |

 

50 38 38 38

 

Priorparken 371
2605 Brøndby

DK Flyt & Transport ////////

DK Flyt & Transport ///////

DK Flyt & Transport
Priorparken 371
2605 Brøndby

Få et uforpligtende tilbud ////////