DK Flyt & Transport

Dit professionelle flyttefirma

RING NU PÅ 50 38 38 38

RING NU PÅ
50 38 38 38

DK Flyt & Transport

Flytning Storkøbenhavn

Flytter du til Storkøbenhavn? Det centrale København er noget, der som regel vækker begejstring hos folk, med de mange oplevelser, attraktioner og begivenheder der finder sted. Flytter du til en af de nærliggende kommuner, kan du gå på opdagelse i smuk arkitektur, strande og idylliske bygninger. Rundt om det centrale København finder du en masse områder, som strækker sig ud i landet og danner det, vi i daglig tale kalder for Hovedstadsområdet. Hele vejen op til Rudersdal, forbi Furesø, Ballerup og Albertslund, hen til Højre-Tåstrup, ned til Greve og hele Amager med. Alle disse områder dækker den ydre kant af Hovedstadsområdet i dag. Flytter du hertil?

Med titlen som hovedstad, er det klart, at der bor en masse mennesker i hele regionen. Hvor nogle områder, som Nørrebro og Frederiksberg er tæt befolkede, vil man kunne finde mere plads i Greve, Rudersdal og Dragør. Måske er det her du vælger at slå dig ned i en villa, eller måske har du fundet den perfekte lejlighed. Måske er det blevet tid til et parcelhus eller måske rækkehuset med den lille have findes i en af kommunerne. Lige meget hvad, kan DK Flyt og Transport hjælpe dig med at flytte.

Flyttefirma med 20 års erfaring

Selvom virksomheden DK Flyt og Transport endnu ikke er så gammel, har vi alligevel formået at samle erfaring gennem de sidste to årtier. DK Flyt og Transport består nemlig af dygtige flyttemænd, som har været i branchen længe. Det betyder også, at vi sørger for, at din flytning bliver tryg, sikker og effektiv – udover at du selvfølgelig vil opleve fænomenal kundeservice. Hos os går vi nemlig gerne de ekstra mil for, at din kundeoplevelse forblive i top. Så flytter du til Storkøbenhavn, så giver vi gerne en hånd med.

Du kan ringe eller skrive allerede i dag for dit tilbud på flytning Storkøbenhavn. Vi sidder ved telefonen, så grib din telefon og giv os et kald. Foretrækker du at komme igennem til os skriftligt, kan du bruge vores kontaktformular. Her indtaster du nogle forskellige parametre, som hvor du flytter fra og til, hvor mange værelser du nu har og hvorvidt andre deltager for at give en hjælpende hånd med. På den måde kan vi give dig det bedste tilbud.

Klar, parat, flyt!

Er du i gang med at pakke flyttekasserne? Er kontrakten blevet underskrevet? Hvornår skal du flytte? Hvis du mangler inspiration til din flytning, kan du gå ind på hjemmesiden og læse nogle af vores blogindlæg. Her skriver vi om en masse emner, der omhandler flytning. Vi skriver blandt andet om, hvordan man bedst pakker flyttekasserne, hvordan man finder tid til det hele under processen og hvordan man kan komme sine naboer nærmere. Du kan bruge artiklerne som inspiration, til når du flytter til eller fra Storkøbenhavn.

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os
på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

/// FÅ ET TILBUD ///

Kundetype

Du kan også ringe direkte
til os på 50 38 38 38

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere en 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.

Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.

En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.

| Søren Lundh Aagaard – GARDE HVALSØE A/S |

 

50 38 38 38

 

Priorparken 371
2605 Brøndby

DK Flyt & Transport ////////

DK Flyt & Transport ///////

DK Flyt & Transport
Priorparken 371
2605 Brøndby

Få et uforpligtende tilbud ////////