DK Flyt & Transport

Dit professionelle flyttefirma

RING NU PÅ 50 38 38 38

RING NU PÅ
50 38 38 38

DK Flyt & Transport

Flytning Valby

Er du ligesom mange andre bosat i det skønne Valby? Eller er du måske en af dem, der har forelsket sig i stedet? Så er du kommet til rette sted, for DK Flyt og Transport tilbyder flytning til og fra Valby. Med base i Brøndby og ca. 20 års erfaring i flyttebranchen kender vi det dejlige Valby og alt hvad det tilbyder. Flytter du til Valby, så brug DK Flyt og Transport til din opgave. Flytter du fra Valby, ja, så kan vi altså også hjælpe. Vi sørger for flytning Valby.

Valbys charme

København er ikke blot København, men består af en masse bydele. Herunder Valby. Med ca. 50.000 beboere i bydelen, er Valby et fantastisk sted at bo. Tæt på grønne arealer som Søndermarken, Valbyparken og Frederiksberg have, er Valby en grøn bydel. Her florerer en landsbyagtig stemning med Valby Langgades mange brosten og de gul-malede huse og bygninger. Der er fantastisk caféliv og plads til at shoppe i de mindre butikker i bydelen, eller, såfremt man foretrækker det, Spinderiet. Spinderiet er et indendørs shoppingcenter med et godt udvalg af butikker og caféer.

Villakvarter eller etagebyggeri?

Flytter du til Valby vil du både kunne finde bolig i et villakvarter eller etagebyggerier. Valby rummer nemlig begge dele og bebyggelsen er nogenlunde ligeligt fordelt mellem de to typer. Det ses i bybilledet og er med til at give Valby sin charme.

Find dit drømmehus i Valby, eller lad dit næste hjem blive en dejlig lejlighed i et etagebyggeri. Hvad end du vælger, vil du være tæt på Københavns centrum, være tæt på offentlig transport og grønne områder. Flyt til Valby og lad os være dine flyttemænd. DK Flyt og Transport flytter både til og fra Valby. Giv os et kald og lad os hjælpe dig på plads i bydelen, eller – hvis tiden er inde til nye eventyrer og ny boligsituation væk fra Valby, så er vi også de rette.

Mangler du inspiration til din flytning?

Hvis du mangler inspiration til din flytning Valby, så gå på opdagelse i vores blogposts. Her vil du kunne finde artikler om alt omkring flytning. Både inden for og uden for Valby. Vi giver tips til hvordan du pakker, hvordan du strukturerer din flytning, hvordan du bedst pakker flyttebilen og meget mere. Find din yndlingsartikel og bliv inspireret til en lettere og mere overskuelig flytning.

Hos DK Flyt ønsker vi at være de bedste inden for flytning og transport og det vil du kunne mærke, som kunde. Lige fra når vi siger ”hej” i telefonen, til dine sidste ejendele er sikkert på plads i dit nye hjem, bestræber vi os på, at give dig den bedste kundeoplevelse.

Giv os et kald allerede i dag og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig under din flytning i Valby. Vores dygtige flyttemænd står klar, når flyttekasserne er pakket og boligen skal skiftes.  

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os
på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

/// FÅ ET TILBUD ///

Kundetype

Du kan også ringe direkte
til os på 50 38 38 38

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere en 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.

Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.

En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.

| Søren Lundh Aagaard – GARDE HVALSØE A/S |

 

50 38 38 38

 

Priorparken 371
2605 Brøndby

DK Flyt & Transport ////////

DK Flyt & Transport ///////

DK Flyt & Transport
Priorparken 371
2605 Brøndby

Få et uforpligtende tilbud ////////