DK Flyt & Transport

Dit professionelle flyttefirma

RING NU PÅ 50 38 38 38

RING NU PÅ
50 38 38 38

DK Flyt & Transport

Flytning Vesterbro

Vesterbro har gennem de seneste år fået et helt nyt udtryk, grundet en byfornyelse. Efter at have haft et negativt rygte, er Vesterbro blomstret op som et hipt sted. Her er i dag både plads til det rige byliv, men også til det stigende antal børnefamilier, som bor i området. Vesterbro er i dag en bydel, som vrimler med lækre og hyggelige caféer, restauranter med noget for alle og oplevelser og attraktioner, som er fantastiske og alles favoritter. Flytter du til Vesterbro?

Vi sørger for flytning til Vesterbro!

Gennem ca. 20 år, har vi tilegnet os alle de kompetencer som skal til for, at du som kunde, får en god oplevelse. Vi har flyttet tusindvis af flyttekasser, talrige møbler og flere ejendele, som krævede special transport. Og så vil vi også gerne hjælpe dig med, at flytte til eller fra Vesterbro.

Flytter du til den spændende bydel, eller måske er du på vej væk fra byen? Hvad end din situation er, kan vi hjælpe dig med din flytning Vesterbro. Hvis du pakker flyttekasserne, tager vi os af flytningen og transporten. DK Flyt og Transports dygtige flyttemænd er klar til at give en hånd med.

Oplevelsesrige Vesterbro

Vesterbro er næsten i hjertet af København. Det bærer også sig præg, da Vesterbro har mange oplevelser for alle aldre og alle interesser. Det er blandt andet her, du finder en af Københavns topattraktioner, Tivoli, hvor flere tusinde turister strømmer til på daglig basis. Du har Carlsberg, som ikke kun kan gøre dig klog på øl, men som også er et historisk varemærke. Den gamle kirke er nu blevet til ”Absalon”, som rummer mange oplevelser i løbet af ugen. Spis sammen med 180 andre mennesker, dyrk yoga eller byt planter med andre.

Hermed er alle de enkeltstående events ikke nævnt! Du finder koncerter, foredrag og andre spændende begivenheder på ugentlig basis. Der er masser af oplevelser, shopping, restauranter, natteliv og caféliv for dig, som er bosiddende på Vesterbro.

Desuden bør det også nævnes, at Københavns Hovedbanegård er placeret på Vesterbro. Hvad end du skal til lufthavnen, til udlandet eller blot rundt i København, kan du nemt og elegant komme rundt. Hvad er dit yndlingssted på Vesterbro?

Vesterbro kan en masse, skal du opleve det?

Skal du til Vesterbro og bo? Eller har du fået nok af det livlige byliv og ønsker at søge væk mod grønnere dele af Sjælland? DK Flyt og Transport er klar til at give en hjælpende hånd med. Bosat i Brøndby, kører vi dagligt rundt i hele København og på hele Sjælland for at sørge for, at folk, som dig, kommer godt fra a til b – med alle deres ejendele. Skal det også være dig? Giv os et kald i dag eller brug vores kontaktformular.

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os
på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

/// FÅ ET TILBUD ///

Kundetype

Du kan også ringe direkte
til os på 50 38 38 38

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere en 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.

Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.

En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.

| Søren Lundh Aagaard – GARDE HVALSØE A/S |

 

50 38 38 38

 

Priorparken 371
2605 Brøndby

DK Flyt & Transport ////////

DK Flyt & Transport ///////

DK Flyt & Transport
Priorparken 371
2605 Brøndby

Få et uforpligtende tilbud ////////