Nåede du at flytte her inden jul? Måske er du en af dem, som er rigtig hurtige og faktisk også nåede at pakke ud? Der er meget forskel på, hvor hurtige vi er til både at pakke og pakke ud igen. Måske kræver det nye sted lidt kærlighed og timer med renovering, mens andre steder er klar til at blive gjort til ens hjem. Hvis du er en af de hurtige, eller hvis du har flyttekasser til overs, kan du bruge den til lidt ekstra sjov i julen.

Flyttekasser er ikke kun til flytningen

Flyttekasser er et fantastisk redskab under flytningen. Når den del er klaret, har man dog ofte en masse liggende til næste gang. Hvis du ikke har brug for dem, kan du med fordel give dem videre, til bekendte, som skal flytte. Du kan også vælge at give dem videre på sociale medier, hvis ikke du lige kender nogle. På den måde kan andre få glæde af dem. Flyttekasser er lavet af stærkt materiale og burde kunne holde til en ekstra flytning eller to.

 

Men, hvis du nu alligevel vil have det lidt sjovt med en enkelt kasse eller to, kan du overraskende nok bruge dem til julens gaver. Her taler vi naturligvis ikke om at give en flyttekasse i julegave. Det vi taler om, synes vi selv er langt sjovere. Nemlig at pakke den egentlige julegave ned i en flyttekasse! For, ville det ikke være morsomt med en stor pakke under træet – som måske slet ikke fyldte så meget i virkeligheden? Vi har prøvet det før og det bringer altid latter frem, når man sådan bliver snydt.

 

En flot indpakket gave bringer altid spænding med sig. At putte denne gave ind i en stor firkantet flyttekasse bringer endnu mere spænding til sig. Det eneste er, at man måske ikke bør gøre det med børn. De vil nok ikke kunne forstå det sjove i det. Prøv det også til pakkespillet og se, hvordan der rives i din pakke.

Skal du flytte?

Hvis du står over for en flytteopgave, skal du være velkommen til at give os et kald allerede i dag. Vi er et professionelt flyttefirma som tager sig af store som små opgaver i hovedstadsområdet. Hvad end dit barn flytter hjemmefra eller du selv flytter fra din villalejlighed, så vil vi gerne hjælpe med din flytning. Med over 20 års erfaring har vi stået for utallige succesfulde flytninger. Kontakt os for et uimodståeligt tilbud og nyd den effektive flytning.

 

Mangler du stadig inspiration til din flytning, kan du læse vores andre blogindslag. Vi har skrevet en hel masse artikler omkring flytninger og giver vores bedste tips og tricks til, hvordan du hurtigt kommer igennem en proces, som ofte er lang.