Vi er begyndt på et helt nyt år. For mange personer betyder det et år, med nye planer og ambitioner. Nytårsfortsættene er lavet og man er i fuld gang med at understøtte dem gennem aktive handlinger. For virksomheder, er planerne nok også allerede blevet lavet. Der skal opnås vækst på arbejdspladsen og forretningen skal videreudvikles både nationalt og internationalt. Måske inkluderer det også, at virksomheden skal flytte, måske er det afdelingen eller måske er det blot den enkelte medarbejder som gennem en flytning af arbejdsplads, kan skabe mere effektivitet for andre.

 

Skal din virksomhed også flytte?

Det kan være noget af en mundfuld, når året starter med et ryk i pladserne hos medarbejderne. Man har siddet i afdelingen længe og har sin faste plads. Men når direktøren siger, at der skal om rokeres, så skal der om rokeres. Der er altså ikke andet for, end at finde flyttekassen frem og pakke sine ting ned. Men der er selvfølgelig forskel på, om det er én person det drejer sig om, eller flere. Er det hele virksomheden, kan det virkelig betale sig at gøre det på en struktureret måde.

 

Professionelle flyttemænd til din opgave

Når afdelingen skal rykke, er det en god idé at hyre et professionelt flyttefirma. De kan fortælle, hvordan man mest effektiv bør flytte og de kan give yderligere råd og vejledning til din konkrete situation. DK Flyt og Transport er sådan en virksomhed. Med over 20 års erfaringen inden for flytning og transport, har vi oplevet lidt af hvert i branchen. Derfor vil vi også kunne fortælle dig og medarbejderne i din virksomhed, hvordan man bedst flytter – det vil spare tid, og vi alle ved, at tid er penge i forretningsverdenen. Vælger du DK Flyt og Transport til din opgave, vil du blive mødt af energifyldte flyttemænd og kundeservicen vil være helt i top!

 

Flere artikler om erhvervsflytninger

Står du snart over for den opgave at skulle flytte, så find inspiration i vores blog. På vores hjemmeside har vi skrevet om mange forskellige typer flytninger. Erhvervsflytninger er en af dem. Det er nemlig noget helt andet end private flytninger. I virksomheder kan man tildele medarbejderne opgaver, så de selv har ansvaret for deres egen arbejdsstation. Med dokumenteret struktur, vil du kunne finde en hurtigere vej til at komme på plads igen. Det betyder, at medarbejderne hurtigere kan komme tilbage til arbejdet.

 

Hvis du skal flytte afdelingen, så giv os et kald allerede i dag. Vi kan give tips og tricks til, hvordan du organiserer flytningen og transporten. Planlæg din flytning! Husk, at vi tager alle materialer med til selve flytningen, så du kan få det hele med og være tilbage på din nye plads på samme dag. Så kan du vende tilbage til arbejdet!