DK Flyt og Transport er en transport- og flyttevirksomhed, hvis kunder både er private mennesker samt forskellige erhverv. Selvom vi i vores artikler ofte har fokus på de private flytninger, bistår vi også inden for diverse erhvervflytninger samt logistikløsninger. På den måde rummer vi altså hele spektret for flytning og transport. Der er da også nogle artikler, som har sneget sig ind, som netop har fokus på erhverv. Her kan du få et lille overblik:

 

Skal finans rykke ned til marketing?

Denne artikel handler om, hvordan man gør erhvervsflytninger effektive. For især større virksomheder, kan det være noget af et mareridt at skulle flytte en hel virksomhed, eller blot en afdeling et andet sted. Det tager nemlig tiden fra store beslutninger som skal træffes i virksomheden – og det er altid besværligt. Men man kan dog lave nogle tiltag, som gør det nemmere for medarbejdere, ledere og flyttefirmaet, så man hurtigst muligt kan komme på plads igen. Læs denne artikel og kom et skrift foran, hvis finans rykker ned til marketing.

 

Sådan vælger du den rette udbyder

Der er et hav af forskellige flytte- og transportfirmaer rundt om i Danmark – og især i København. Hvordan skelner man egentlig mellem de forskellige udbydere og måske endnu vigtigere, hvordan vælger man så den rigtige? I denne artikel kommer vi spørgsmålene nærmere og giver vores bud på, hvordan vi selv ville gøre det. Har du brug for en hurtig og kvalitetsbevidst løsning, så kan du blot ringe til os allerede i dag.

 

Nemme erhvervsflytninger gennem planlægning

Endnu engang zoomer vi ind på, hvad det betyder for virksomheder at effektiviserer en flytning. Denne gang har vi delt flytteprocessen op i faser, så du hurtigt kan få et overblik over de bedste råd. Vi kommer ind på fase 1, som er før flytningen, planlæggelse af nedpakningen, nedpakningen i praksis, den store flyttedag samt, slutteligt, genetableringen af arbejdspladserne. Erfaring, sikkerhed og fleksibilitet er nøgleord her.

 

Nyhed: Logistikløsninger

Den sidste artikel er af nyere dato. Den handler nemlig om vores nye logistikløsninger. Ligesom vores flytninger, skræddersyer vi logistikken efter dine behov. Vi finder sammen den rette løsning, hvad end du har brug for transport en enkeltstående gang, eller mangler en permanent samarbejdspartner. Læs mere om, hvad du kan se frem til med DK Flyt og Transport.

 

Er du en virksomhed, og har du brug for inspiration, direkte råd eller måske endda et tilbud. Så læs mere på disse sider og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. DK Flyt og Transport har over 20 års erfaring inden for branchen og hvad end du er privat eller erhvervskunde, så er vores dygtige personale med dig hele vejen igennem. Skal vi sørge for, at du kommer i mål? Ring til os, så løser vi dit behov!