Godt nytår! For få dage siden fejrede vi slutningen af år 2018 og bød det nye år velkommen. Julen føles som værende bag os for længst og vi har påbegyndt et nyt år. Et nyt år med nye mål, nye oplevelser og forhåbentlig stadig en masse grin. Med det nye år vil vi endnu engang byde velkommen til DK Flyt og Transport hvad end det er på telefonen, på de sociale medier eller gennem denne blog. Vi ser frem til at hjælpe dig og din familie med at flytte.

 

For det er altid spændende at flytte. Hvad end det har været længe ventet eller er en pludselig indskydelse, så er det en stor opgave at flytte. En opgave, som ofte bliver undervurderet. For det tager tid at flytte. Lige fra den indledende overvejelser om man overhovedet skal flytte eller ej, til pakningen af flyttekasser og senere hen udpakningen. Vi kan ikke hjælpe hele vejen, men der hvor vi kan, vil vi med glæde gøre det! Du skal derfor altid være velkommen til at ringe til DK Flyt og Transport. Her sidder vores personale klar til at tage imod dit opkald. Vi sender de bedste flyttemænd på sagen, så du får den bedste løsning muligt.

 

Erfaring i højsæde hos DK Flyt og Transport

Vores virksomhed er forholdsvis ny, men vores personale har været i branchen i mere end 20 år. På den måde har vi samlet en masse erfaring. Den erfaring bruger vi under alle vores flytninger, så du altid får den bedste oplevelse. Der findes ikke to ens flytninger, så når du ringer til os er du sikker på, at du din flytning er unik. Der bliver naturligvis taget udgangspunkt i dine ønsker og behov. Så hvis du helst vil flytte en tirsdag, fordi du får tidligt fri der, så gør vi alt for at imødekomme det. Vi finder ære i at give vores kunder en god oplevelse, derfor strækker vi os langt for at imødekomme diverse anmodninger til din flytning.

 

Flytning i 2019?

Med disse ord vil vi ønske alle et godt nytår. Tak for året der gik og for det nye som kommer. Samarbejdspartnere, kunder, kollegaer, bekendte og medlæsere, må I have et dejligt 2019 med masser af gode oplevelser. Må det være fyldt med alt godt!

 

Står flytning over på din liste over ting i 2019, så tag et kig gennem vores artikler og find inspiration til din flytning. I over et år har vi fyldt vores blog med de bedste tips til at gøre en flytning bare lidt lettere. Læs de råd, som vi gennem årtier har samlet og som vi selv bruger, når vi fra tid til anden skal flytte. Vi glæder os til at dele dem med dig.