Vi er midt i juledagene og har julestemningen endnu ikke fundet fodfæste hos dig endnu, så er vi heller ikke sikker på, at dette kan. Men vi kan jo prøve! For med denne artikel vil vi give dig bud på julesangene til flytningen. Så har du indtil videre pakket dit hjem ned til lyden af… ingenting, så vil vi give et bud på, hvordan det også kan lyde! For med lidt juletonerne til pakningen, kan det hurtigt blive en mere munter affære. Således skal vi begynde:

Jingle Bells

Den første sang er jo en rigtig juleklassiker! Det må næsten være en sang, som alle efterhånden har hørt og kan man andet, end at synge med, når flyttekasserne pakkes sammen? Med det meget gentagende omkvæd, er det ingen sag at kunne følge med: Jingle bells, jingle bells – Jingle all the way – Oh what fun it is to ride -In a one-horse open sleigh. Er man ikke til denne engelske udgave, kan man snildt søge hen i den danske version: Bjældeklang.

 

MC Einars – Jul Det’ Cool

Vi synes det er på sin plads at inkludere Jul Det’ Cool på listen over gode flyttehits. Denne rapsang er nemlig på alles læber i december og – hvis man kan følge med – så er sangen en fortælling om julens øjeblikket. Gad vide mon hvor mange flyttekasser du kan nå at pakke, inden du lærer sangteksten? Vi har endnu ikke mestret den!

 

All I want for Christmas is you

Mariah Carey udgav denne sang I 1994 og lige siden, har det været et nummer, som man hører hver jul. Ja, man kan vist slet ikke forestille sig en jul uden at have hørt denne? Sangen er blevet nomineret til flere priser og vi forstår godt hvorfor. Du kan blandt også høre sangen sunget af Michael Bublé.

Last Christmas

Vi kan vel ikke have en artikel om gode jule-pakke-sange uden at inkludere Wham!s Last Christmas. Og så forbliver vi i den romantiske julegenre. Denne sang er helt tilbage fra 1986 og popnumret kan ikke undgås at blive hørt hen over julen.

Hvilke sange ville du inkludere på sådan en liste? Vi har her taget nogle af de største sange. Fælles for dem er, at de alle har et godt beat og god rytme, som man måske kan følge under nedpakningen eller udpakningen. På den måde kan man lige give den en ekstra skalle undervejs og samtidigt sørge for, at det ikke bliver en al for kedeligt pligt at pakke.

 

Hvis du ikke har lyst til at flytte selv, så ring til os for et godt tilbud på din flytning. Du kan også vælge at bruge vores kontaktformular. Og vil du høre julemusik undervejs, så er vi helt med på den!