Er du en af dem, som sluttede 2018 af med mere end blot jul? Måske var du en af de mange, som faktisk også valgte at slutte året af med en kold decemberflytning? Hvis du gjorde, har du sikkert en masse arbejde nu. Flyttekasser der skal pakkes ud, møbler der skal samles og måske endda vægge som skal males og gulve som skal ordnes. Tillykke med din nye hjem, hvad end det måtte være for en bolig og hvor end i verden det er. Nu hvor alle ting er på plads og vi ikke kan hjælpe der, vil vi i stedet for give dig lidt råd og vejledning til, hvordan du kan komme på plads lidt hurtigere end ellers.

1)      Kalender

Vi har vist alle prøvet, at det tager lang tid at pakke ud. Før man ved af det, er der måske gået flere måneder og man er endnu ikke kommet på plads. Tiden går – og den går ofte hurtigt. Derfor kan det være en god idé at sætte lidt struktur over udpakningen, så man kan komme på plads lidt hurtigere. Lav nogle mål for, hvor du vil være og hvornår. Måske har du en deadline to måneder efter du er flyttet ind. Det kan også være at dit mål er, at få pakket 10 flyttekasser ud de første tre uger. Sæt dig nogle mål og følg dem, så du hurtigere kan nyde dit nye hjem.

 

2)      Pak et rum ud af gangen

Hvis du har pakket dine flyttekasser efter rum, er de lettere at pakke ud igen, fordi du ved, hvor tingene hører til. Nogle pakker alle mulige forskellige ting ned i den samme flyttekasse. Det kan man selvfølgelig også, men det er mere effektivt at flytte efter rum. Det roder heller ikke på samme måde, hvis du pakker hele kassens indhold ud.

3)      Stil flyttekassen hen i det rigtige rum

Lige en sidste ting, som også bør være på listen er, at stille flyttekassen det rigtige sted med det samme. Flytter du ting fra badeværelset bør du altså skrive ”badeværelse” på og stille den ud i badeværelset med det samme. På den måde vil du tænke på kassen hver gang du er på badeværelset og det er hurtigere at finde stedet til badeværelsestingene.

Vi flytter alle sammen på hver vores måde og vi prioriterer forskellige ting. Nogle kan lide at følge en bestemt struktur, mens andre bare tager udflytningen på slum. Så hvorvidt du vil bruge disse råd eller ej, bestemmer du helt selv. Nu har du i hvert fald et alternativ. Vi har selv brugt disse råd med gode resultater. Vi håber, at du også vil få gavn af dem. Rigtig god flytning og godt nytår til dig og din familie!