Det var endnu engang blevet fredag aften og glæden spredte sig i det lille hjem. Endelig tid til at hygge sig lidt og slappe af, efter en lang og udmattende uge. Med jobs, som man kan tage med sig hjem, hørte det sig ikke til sjældenhederne, at der blev knoklet til de sene aftentimer. Selv i hverdagene. Derfor var weekenden ekstra værdsat. Her kunne man atter få ro på og lade op.

 

Parret havde lavet lidt lækkert mad og satte sig til rette ved spisebordet. De havde hygget sig med det og følelsen af weekend var endelig begyndt at blusse let op. Der blev skænket vin, jazz musik blev sat på anlægget og snart nød de deres mad. De talte sammen og grinede.

 

Men, så blev det også fredagen. Gulvet under dem begyndte at buldre og de vidste, at det nu var sæson for weekendens fester. Musikken begyndte at spille og bassen var sat til fuld skrue. De havde næsten set det komme, men alligevel håbede de, at de unge mennesker fra 1.ste sal også skulle slappe af før eller siden. Men åbenbart ikke denne weekend.

 

En lang aften

Sådan blev grundstenen lagt, for hvad der ellers skulle have været en afslappet weekend. Det var efterhånden mange måneder siden, at dem nedenunder var flyttet ind. De havde nu også været henne for at hilse på og flere gange, havde de banken på døren når festen bragede afsted. Det blev da også mere roligt efterfølgende, men 10 minutter senere var alt glemt og endnu engang hørtes forskellige 90’er numre.

 

Parret havde flere gang talt om, at det ikke længere var holdbart for dem. De glædede sig til deres weekender og hver gang, ramte skuffelsen dem. De besluttede sig for at flytte.

 

En ny start

I stedet for at bo i en andelslejlighed i Valby, flyttede de til Rødovre, i en villalejlighed. Parret, som boede under dem, var begge to op i årene og brugte meget af deres tid i sommerhuset ved vandet. De lignede ikke nogen, som holdte fester torsdag, fredag og lørdag og så var de nemme at tale med. Dét kunne gå hen og blive et dejligt venskab. Desuden ville de kun bo over ét par, da der var en stueetage og en første etage i villaen.

En hjælpende hånd

Med DK Flyt og Transport gik selve flyttedagen hurtigt. Kasserne blev stablet i flyttebilen, møblerne blev forsigtigt placeret i vognen og snart var de klar til at pakke ud på den nye destination. Efter få timers arbejde var parret på plads en sen fredag eftermiddag.

 

Den aften, da de lavede mad i deres hus, satte de sig ved spisebordet, satte musikken på og grinede. Alt sammen mens de kunne høre fuglene synge fra deres lille have. Løsningen var at flytte og det var en succes!