Er du en af dem, som har brugt foråret og sommeren på at finde den perfekte bolig? Måske flytter du sammen med kæresten i en større lejlighed, familien flytter måske lidt længere væk fra byen eller har du fundet den perfekte hybel for dig selv?

 

For det meste, plejer ens boliger at lappe over hinanden, så man én måned betaler to huslejer. Det giver tid og rum til at flytte i ro og mag. Man istandsætter lidt i den nye bolig, flytter tingene over og istandsætter den bolig, man fraflytter. Nogle gange kan puslespillet dog ikke blive løst og så står man nogle uger, eller måske en hel måned uden egentlig bolig. Det betyder også, at alle ens ejendele må stå et helt andet sted, mens man venter på at kunne flytte ind.

 

Det er en realitet og dem, som har prøvet det ved, hvor frustrerende det kan være. Midt i flytteræset skal man pludselig også finde opbevaring til hele ens indbo! Det er noget af en mundfuld. Kan man stille et par kasser hist og her hos nogle venner, kan familien tage nogle af møblerne eller er der mulighed for en bedre løsning?

 

Lad os hjælpe dig

 

Hos DK Flyt og Transport tilbyder vi nemlig lagerfaciliteter til alle slags brug – også, når din flytning ikke overlapper. Vores lager befinder sig tæt på motorvejen, så du aldrig er langt fra det. Du kan køre helt ind i vores hal og derved spare en masse kræfter på at bære for langt. Desuden er vores lager sikret med kontrolleret adgang. Det sikrer vi blandt andet ved adgang ved aftale.

 

Vi tilbyder forskellige løsninger, så du altid kan vælge den, der passer til dit behov.

Er det blot et par flyttekasser du vil have stående, eller er det hele indboet sammen med de ekstra møbler, du får leveret på tirsdag, så kan vi klare opgaven. Hos os er der masser af plads til dine ejendele.

 

Så i stedet for at have en masse ting stående forskellige steder, kan du nemt samle dem hos os. Spar tid på at køre frem og tilbage mellem alle dine flyttekasser, placeret hos familie og venner, og brug i stedet for vores lager i Brøndby. Hvis du vil, kan vores flyttemænd komme og hente dine kasser og sammen kan I få det hele på plads på lageret.

 

Hvis du vil læse mere om vores lager og de muligheder, som ligger her, kan du for eksempel læse denne her artikel. Og når dagen endelig kommer, hvor du og din familie skal flytte, skal I blot give os et kald – så kommer hjælpen. Vores flyttemænd har 20 års erfaring inden for branchen og er vant til både private flytninger og erhvervsflytninger. Vil du vide hvad god kvalitet er? Så kontakt os for et tilbud.