De fleste kan ikke forestille sig en flytning uden brug af flyttekasser. Mens nogle måske prøver at bruge færre flyttekasser og pakke på alternative måder, så er der andre, som pakker hele deres hjem ned i det stærke pap. Der er naturligvis mange måder at flytte på, men det er nu nemmest for dig, hvis du bruger flyttekasser. De er designet til anledningen og er derfor både slidstærke, kan klare en del vægt og er nemme at holde i og stakke.

Hvis du er på budget eller af andre årsager ikke har lyst til at gå ud og købe flyttekasser, er der råd for det. Oftere og oftere ser man, at flyttekasser gives gratis væk i forskellige boligområder. Skriv eventuelt selv et opslag og efterlys flyttekasser – der er helt sikkert nogle, som ikke længere har brug for dem.

 

Mere om redskabet

Flyttekasserne er med til at organisere dine ejendele. Du kan skrive hvad de indeholder uden på kasser og derved let finde de ting, som du har brug for i dit nye hjem. Skriv hvilket rum kassen hører til, og hvis du vil have det udspecificeret yderligere, så skriv et par stikord der matcher indholdet i kassen. Mangler du at kunne organisere indholdet i kassen yderligere, er det muligt at købe forskellige indsatser til.

 

Kasserne hjælper også med at beskytte dine ting. Selvfølgelig har glas, vaser og keramik brug for lidt ekstra beskyttende materiale, men pakker du rigtigt, hjælper det tykke pap lidt på det.

 

Du kan pakke din ejendele i møbler, skuffer og poser, som du alligevel skal have med. Men så gavner du ikke af fordelen af flyttekasser. De kan nemlig stables, så du udnytter pladsen bedst muligt i flyttebilen. Desuden kan dine flyttekasser også stå oven på hinanden i dit nye hjem. På den måde kan du samle kasserne lidt, så de ikke fylder hele lejligheden. Hvis dine flyttekasser bliver stablet, og skal stå sådan i længere tid, så vær ekstra opmærksom på, at de ikke vejer mere, end hvad der anbefales.

 

Nogle gange kunne man tænke sig store flyttekasser og andre gange, ville man foretrække mindre kasser. Det er alt sammen muligt. Der findes nemlig ikke kun én størrelse flyttekasse. Byggemarkederne har ofte en del forskellige man kan vælge i mellem. Vægten på indholdet afhænger af kassens størrelse og materiale.

 

Ønsker du vores solide flyttekasser med det flotte DK Flyt og transport logo, skal du være velkommen til at kontakte os.

 

Vi har skrevet om flyttekasserne flere gange. Du kan for eksempel læse denne artikel, hvis du mangler mere inspiration. Mangler du hjælp til, hvordan du skal pakke din flyttekasse? Så kan denne her artikel være en god start. Din flytning vil blive meget nemmere med de rigtige værktøjer, og selvom der findes mange alternativer, så synes vi, at flyttekassen er en fantastisk start!