Vi flytter af mange forskellige årsager. Det kan være fordi vi flytter sammen med vores elskede, fordi vi mangler plads til familieforøgelsen, fordi vores husleje er steget og vi ikke længere kan følge med, fordi vores udlejer selv skal bo i boligen eller fordi vi har for langt til arbejde. Det kan dog også være fordi, vi har problemer med naboen, som ikke kan løses.

 

Sidste måned var temaet nabokonflikter, hvilket vi i dag vil give en opsummering af, i tilfælde af, at du missede dem. Her ses flere eksempler på, hvorfor man måske flytter grundet ens naboer og de interne konflikter eller udfordring man kan have. Derfra gives der også eksempler på, hvordan man netop kan undgå dette, så flyttemænd og transportvirksomhed ikke skal kontakte igen efter indflytning.

I havens stille ro

Selvom det er en fiktiv tekst, er fortællingen faktisk taget fra virkeligheden. Situationen er her, at husejere finder deres naboer meget forstyrrende. Det fortsætter i uendelig lang tid, og selvom de prøver at tale med naboerne, sker der intet. Derfor finder de et nyt sted at bo, pakker alle deres ejendele og hyrer flyttemænd.

Når løsningen er at flytte

Læser du denne artikel, vil du komme til at læse om et par, som valgte at flytte, da området ikke længere føltes rigtigt for dem. Efter at have boet i lejligheden i mange år, var de vokset fra lejligheden og bygningens øvrige beboere.

Får du ny nabo?

Artiklen her giver bud på, hvad man kan gøre, hvis man får en ny nabo. Her begynder vi at rette blikket mod det gode naboskab og hvordan man kan komme sin nye nabo i møde og sørge for, at de bliver taget godt imod.

Når konflikten er startet

Det er vigtigt at forsøge at løse konflikten, inden den for alvor begynder at stikke af og bliver helt urimelig. I denne artikel kommer vi nærmere ind på, hvad man kan gøre, når skaden er sket. Begynd ikke at pak dine flyttekasser, til du har forsøgt at løse konflikten.

Med afsæt i dette, kan du i denne måned læse om, hvordan man så netop lærer at blive mere opmærksom på ens nabo og danne et positivt naboskab. Er du lige flyttet ind, så pak flyttekasserne ud og læs mere om, hvordan du lærer at blive en god nabo.

 

Er du endnu ikke flyttet, så giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så vi kan hjælpe dig med at flytte. Hos DK Flyt og Transport har vi over 20 års erfaring inden for flytte- og transportbranchen. Vores dygtige flyttemænd har den nødvendige erfaring, der skal til for, at du får en god flytteoplevelse. Skal vi klare det hele eller foretrækker du at hjælpe – det er op til dig og hvad du ønsker. Glem ikke, at vi også har lageropbevaring!