Det er endnu vinter og har du fundet dit perfekte hus eller den mest dejlige lejlighed i København eller Slagelse, så er det snart tid til at pakke sammen og flytte. Det kan også være, at du først overtager din nye bolig fra foråret af. Hvad end situationen er, er det ikke for tidligt at begynde at pakke.

Det er nemlig en stor opgave at flytte. For nogle er den større end for andre. Der er stor forskel på, hvor mange ting vi egentlig har. Fylder dit indbo en masse, er nedpakningen ikke en opgave, du kan klare på få timer. Ofte tager det meget længere tid, end hvad man lige havde regnet med. Især hvis du ønsker at pakke ned sådan, at udpakningen bliver mere overskuelig. Vi vil derfor allerede nu forberede processen med dig.

Lige meget hvem man er, ønsker man nemlig at gøre det så let som muligt! Vi vil naturligvis hellere bruge vores tid på ting vi kan lide at gøre, fremfor at bruge dem på at flytte. Derfor gælder det også om, at være godt forberedt fra start. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig lavet en liste over ting, som du kan erhverve dig, så du er forberedt og klar til at pakke.

Flyttekasser

Først og fremmest har du brug for en masse flyttekasser. Det gør flytningen meget nemmere. Vi flyttemænd, kan slet ikke forestille os en flytning uden brug af flyttekasser. Det gør arbejdet meget nemmere og sørger for, at din flyttebil kan pakkes godt. Sådan undgår du at skulle køre frem og tilbage for mange gange. Køb flyttekasser eller find dem brugt af venner, bekendte og gennem sociale medier.

Bobleplast/boblefolie

Hvem har ikke poppet bobleplast da de var små? Dette her materiale er rigtig godt for ekstra beskyttelse. Det kan fås i flere størrelser og tykkelser, så du kan vælge det, der passer til dit skrøbelige indbo. Ofte er det helt smalle bobleplast nok.

Bølgepap

Bølgepap kan også med fordel bruges i en flytning. Brug det mellem dine tallerkener eller mellem andre ting, som kræver lidt ekstra opmærksomhed, inden det puttes ned i flyttekassen.

Flamingo til kassefyld

Dette her materiale er til dig, som ønsker lidt ekstra beskyttelse i din kasse. Vi kalder det for kassefyld, fordi det netop fylder kassen ud. Hvis du har pakket dine ejendele godt og tæt, bør det ikke være nødvendigt, men i nogle situationer, er det altså rart at have.

Når det så er sagt, er det altså stadig muligt at bruge hjemmets egne redskaber. Du kan for eksempel bruge tæpper inden din flytning København eller for eksempel lagener. Nogle bruger avispapir til deres køkkenting og det er også helt fint. I bund og grund er det dig der bestemmer, hvordan du ønsker at forberede til din flytning og hvilke materialer du finder passende. God flytning!