Her i året sidste måned, er det tid til at reflekteret lidt over ens år. Har man oplevet det, man gerne ville og er man kommet i mål med de ting, som man havde en forventning om. For nogle har december måned budt på salg af en lejlighed eller anden bolig, mens andre måske har stået i den helt modsatte situation og har købt villa eller anden type bolig. Det kan også være, at man endelig har fået drømmeboligen, som man kan nå at flytte ind i, inden det nye år.

 

Og det er netop til jer, at vi skriver denne artikel. For måske er du en af de mange personer, som lige kan slutte 2018 af med at flytte. Modigt? Ja, måske. Men så får du da også krydset den af listen for 2018. Selvom december er en travl måned for mange, med det helt store juleræs, så er det stadig muligt at nå flytningen inden årsskiftet. Måske vil det endda være dejligt afslappende at få julestemningen lidt på afstand med en masse flyttekasser, der skal fyldes – eller måske arbejde du bedst med at skrue op for juletonerne og pakke til Last Christmas. Vi er alle forskellige.

 

Nyt år – ny start

Det kan være hårdt at skulle i gang med en flytning i starten af det nye år. Mange tænker, at det nye år er en ny start. Men det er altså også en start, som vil kræve lidt ekstra, hvis man vælger at flytte i januar. For selvom overskuddet måske er større, så er det også en stor opgave, der venter foran én. Hvorimod, opgaven allerede er løst, hvis man kan nå at flytte i december. På den måde, vil man kunne starte året det nye sted, fremfor at skulle hyre flyttemænd, pakke flyttekasser og pakke ud og indrette sig. Og – det er der vel også en værdi i.

 

Der kan være mange tanker, som fylder når man flytter. Forskellige interesser hiver i en. Ønsker du at flytte inden det nye år, så giv os straks et opkald, så vi kan se, om vi kan hjælpe dig, inden julen for alvor banker på døren. Vi tager gerne en snak om, hvilke ønsker du har og hvordan vi kan imødekomme dem. Vi flytter for dig i Storkøbenhavn og på Sjælland. Du møder vores dygtige flyttemænd på dagen og de sørger for, at du hurtigt og bekvemt kommer på plads i dit nye hjem. Du kan også vælge at bruge vores kontaktformular. Med professionel hjælp er du sikret en effektiv flytning lige efter dit behov.

 

Så er der ikke andet for, end at ønske dig en glædelig jul og et fantastisk nyt år. Vi glæder os til flytte for dig.