Vi nærmer os det nye år. Julen er endnu engang bag os og 2019 venter på at blive budt velkommen under et hav af fyrværkeri og andre festivitas. Og således er der næsten gået endnu et år. I skrivende stund, har vi endnu ikke mærket meget til vinterens hårde vejr og dagene bliver langsomt lysere. Snart bliver det forår igen og hos DK Flyt og Transport vil vi endnu engang kunne begynde højsæsonen af spændte husejere, som ønsker flyttehjælp samt tilflyttere, fraflyttere, dem der flytter hjemmefra for første gang og de, som flytter efter mange årtier.

 

Det er altid en særlig sag at hjælpe med andres flytning. At fjerne flyttekasser og møbler fra et sted til et andet, er nemlig ikke bare en hurtig overstået opgave. Det er en opgave, som har taget tid for de, som skal flytte. Man har længe gået med overvejelser om, hvorvidt man skulle flytte eller ej, hvilket sted man næste gang skulle kalde sit hjem og ikke mindst det store arbejde der ligger i at pakke alle sine ejendele ned i kasser. At være flyttemand er altså ikke blot at flytte kasser fra et sted til andet. Det sker altid med en særlig stemning.

 

For nogle er flytningen spændende, for andre måske skræmmende. Nogle er hurtige og klar på at flytte hele sit liv til et nyt sted, mens andre har brug for et par ekstra øjeblikke til at se og mærke stedets forandring. Fra de fyldte rum til de tomme skaller ligger der nemlig stadig en masser personlige begivenheder hen. Sådan rummer steder mening. De giver værdi for dem, som har brugt meget tid der. Det bliver en del af ens liv.

 

Med 20 års erfaring inden for flyttebranchen har vi bemærket nogle af disse ting. Netop derfor, findes der heller ikke to ens flytninger. Hver flyttemand på job, får en ekstra oplevelse med. Vi er derfor også beæret, når vi bliver valgt til. Og det vil vi takke dig for.

 

DK Flyt og Transport er en ny virksomhed. Vi har allerede i år haft stor vækst og er kommet med nye tiltag. Vi har udvidet vores forretning, så vi nu også tilbyder lagerplads. Som det nyeste, kan vi nu tilbyde logistikløsninger, store som små. Virksomheden har altså ikke stået stille. Vi er kommet langt på ganske kort tid og det er også på grund af dig og den tiltro du har til os. Det har været et spændende år, men fart over feltet og vi glæder os til at se, hvad det nye år vil bringe af oplevelser.

 

Med disse ord, ønsker vi alle vores samarbejdspartnere, kunder, kollegaer, bekendte, medlæsere og andre et rigtig lykkebringende 2019. Må det være fyldt med al godt og må du blive positivt overrasket over, hvor livet tager dig hen.