Det er nu blevet lørdag og din familie banker på døren, for at hjælpe til med flytningen. Bare tanken om hjælp, når man flytter, kan vist få alle til at smile – for flyttekasser er der nok af og møblerne er slet ikke så lette endda. Her er det godt, at have nogle stærke familiemedlemmer, som kan hjælpe til. Hvis de altså bor tæt nok på og har tid. For det er nemlig ikke en selvfølge, at familien kan tage del i flyttebegivenheden.

Og kender du ikke nogle, som er gode kandidater til en flytning, eller dine hjælpere pludseligt melder fra – fordi sønnen jo egentlig havde den der fodboldkamp – så ring til os, DK Flyt og Transport. Vi er et flytte- og transportfirma med de bedste professionelle flyttemænd, med mange år i branchen.

Det betyder flere ting for dig, som ønsker at flytte. Først og fremmest er vi eksperter og vores udstyr er professionelt og sikrer den mest bekvemme flytning for dig. Vores vogne er gode, flyttemændene kan tage fat og de ved hvordan! Det betyder, at du får den hurtigste, mest effektive flytning. Selvfølgelig passer vi på dine ting og sørger for, at de bliver transporteret sikkert. Der er nemlig mange ting forbundet med vores personlige ejendele og derfor fortjener de en god behandling.

Flyt ikke selv de tunge møbler

De fleste ting skal gerne puttes ned i flyttekasser. Faktisk er vi jo fortalere for, at man putter alting ned i flyttekasser. Selv potteplanterne. Det kræver flere kasser, men det er simpelthen nemmere at flytte, når den tid kommer.

Så hvis tingene står pakket i flyttekasser og du kun mangler dine møbler, så er du jo godt på vej mod det nye hjem! Har du ”bestilt” familien til at hjælpe, kan det dog være, at de efter en masse kasser er blevet trætte. De knokler på til at starte med, men når man ikke er vant til en stor flytning, så kan det være en stor mundfuld. Timer inde i flytningen, kan familien være blevet trætte, selv med små drikkepauser.

Her kan du vælge, at de lige kan tage de sidste flyttekasser og så vente med de sidste store, tunge møbler til en anden god gang. Du kan også lade dem knokle på, for, nu er i jo næsten færdige. Eller du kan ringe til os. Så tager vi os af møblerne, mens dine muskler restituere. For et flyttehold kan være en god idé til de mange flyttekasser, men når der er tunge møbler inkluderet, skal man være endnu mere forsigtig – og her er det godt med professionel hjælp.

Er du enig? Så kontakt os allerede i dag for et godt tilbud!

Ring blot til os eller brug vores kontaktformular på hjemmesiden.