Hvad end du står over for en privatflytning eller en erhvervsflytning, så kan det godt betale sig, at have styr på sine hjælpemidler til flytningen. For de er nemlig lavet til at hjælpe med din flytning. De gør flytningen nemmere og mere effektiv. Så når du flytter, er det altså en god idé at undersøge, hvilke hjælpemidler du kunne have gavn af at bruge under din flytning.

Toppen af poppen: Flyttekassen

Man kan naturligvis ikke forestille sig at flytte uden brug af flyttekassen. Derfor er den nødvendigvis også på listen over hjælpemidler. Den brune kasse er specialdesignet til flytninger. Lige fra materialet den er lavet af, til størrelsen og de specielle håndtag. Kasserne kan stables, så de også kan bruge til længerevarende opmagasinering. Invester i nogle gode flyttekasser for en hurtigere flytning, eller få nogle af venner og bekendte. Det er ofte, at man kender nogle i sit netværk, som har en stak liggende. Brug dem, de hjælper virkelig!

Boblefolie

Denne her er ikke på samme måde uundværlig, men det er en god hjælp! Når du pakker køkkenets stel og glas ned, kan det være fint at have lidt beskyttende materialer. En rulle boblefolie koster ikke så meget i byggemarkeder, og når du først er flyttet, kan du genanvende materialet. Måske kunne dine børn finde glæde i at springe ”boblerne” eller måske kan du bruge noget til din kommende postforsendelse?

Møbelhund

Har du en stor bolig, kan det være en fordel at have en møbelhund. Her kan du stable dine flyttekasser og så trille dem ud mod flyttebilen. Det sparer dig for at slæbe på en masse flyttekasser og på den måde beskytter du din ryg. Professionelle flyttekasser giver stor stabilitet, når de stables hjørne om hjørne. Hvis du køber et par stykker af denne slags, kan du også bruge dem til større møbler. En enkelt kan bruges til de mindre møbler, men altså også til flyttekasser.

 

Der findes et hav af forskelligt udstyr man kan bruge, under sin flytning. Nogle klarer sig fint uden, men for dem, hvor flytningen gerne skal gå lidt tjept, kan det være en god idé at undersøge de forskellige muligheder. Det kan spare dig for tid under selve flytningen.

 

Du behøver ikke at købe nye materialer, for alle ting gælder det, at du an finde det brugt. Så længe flyttekasserne ikke er for slidte og boblefolien stadig har lidt knald i sig, så kan det sagtens bruge. Køber du fra ny, kan du også vælge at gemme det til næste gang du – eller nogle i din familie – flytter.

Vidste du, at vi, DK Flyt og Transport, har vores egne flyttekasser? Giv os et kald, så kan vi fortælle dig mere om de services vi har i forbindelse med transport og flytning. Står du for en flytning i København? Kontakt os da for et godt tilbud!