DK Flyt & Transport

Dit professionelle flyttefirma

RING NU PÅ 50 38 38 38

RING NU PÅ
50 38 38 38

DK Flyt & Transport

DK FLYT & TRANSPORT TILBYDER

Vi tilbyder alle former for flytteservices

DK Flyt & Transport er der for dig i tider, hvor der skal bæres, flyttes og transporteres. Med vores servicemindede chauffører forsikrer vi dig om en behagelig oplevelse, hvor der tages god hånd om din flytning. Det gælder hele processen fra A til Z – både inden for privat og erhverv.

Med mange års erfaring i flytte- og transportbranchen kan vi påtage os enhver opgave inden for feltet. Vi udfører mange forskellige typer af opgaver, og forpligter os til at levere et godt resultat hver gang. Lige fra når du ringer eller skriver til os, til dine ejendele er sikkert på plads på destinationen. Vi gør os umage under hver flytning og transport, for vores kvalitet er ikke noget vi går på kompromis med.

Vi har ikke kun dygtige chauffører, men også ved telefonerne har vi trænet personale, som kender vores vogne og services fuldt ud. Sammen kan vi afdække dit behov. Det betyder også, at vi kan finde den bedst mulige løsning for dig og din opgave. DK Flyt & Transport varetager både store og små flytninger og transporter. Skulle du have spørgsmål i forhold til flytning, transport, lager, opbevaring, logistik eller specialopgaver, så kontakt os endelig.

Privat

Som flytte- og transportfirma har vi services som dækker mange behov. Vi har private flytninger, så vi blandt andet kan assistere jer, når barnet flytter hjemmefra eller din familie flytter fra lejlighed til hus.

  • Flytning fra ét hjem til et andet
  • Både hus og lejlighed (også fra 5. sal!)
  • Indenlands og udenlands

Erhverv

Vi tager os af erhvervsflytninger for både offentlige og private virksomheder, så du kan læne dig tilbage og lade os klare skansen. Vi flytter hele kontorer, både eksternt og internt. Så hvis marketing flytter ned til finans, er afdelingen driftsklar på ingen tid. Vi er desuden meget erfarne inden for specialopgaver.

  • Erhvervsflytninger
  • For både offentlige og private virksomheder
  • Både internt i virksomheden og eksternt
  • Specialopgaver som transport af klaver, flygel, montage, pallegods mv.

Vores services omfatter også lager og opbevaring, hvor vi tilbyder lagerhotel med de bedste faciliteter. Vi kan opmagasinere næsten alle størrelser, i sikre miljøer og med alarmsikring.

  • Lager og opbevaring
  • I professionelle og sikre rammer

Vi opretter også virksomhedsaftaler i forhold til logistik. Er du en møbelforhandler, ejer en klaverforretning eller sælger for eksempel mange køkkener, og mangler en partner inden for logistik, så kan vi være din trofaste samarbejdspartner. Med en fast aftale sparer vi dig for en masse besvær med at finde transport. Vi transporterer hurtigt, effektivt og med kvaliteten for øje. På den måde får dine kunder hurtigt deres produkter, hvis de ikke selv har bil eller på anden vis kan transportere varerne. Vi har flere løsninger inden for logistik, både til store og små virksomheder.

  • Skræddersyede logistikaftaler

Fælles for vores services er, at vi har gjort det længe, så du, som kunde, kan føle dig tryg og i sikre hænder.

Har du brug for flytning eller transport? Så giv os et kald i dag, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig eller din virksomhed.

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os
på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

/// FÅ ET TILBUD ///

Kundetype

Du kan også ringe direkte
til os på 50 38 38 38

- VORES GLADE KUNDER -

//////////

Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere en 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.

Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.

En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.

| Søren Lundh Aagaard – GARDE HVALSØE A/S |

 

50 38 38 38

 

Priorparken 371
2605 Brøndby

DK Flyt & Transport ////////

DK Flyt & Transport ///////

DK Flyt & Transport
Priorparken 371
2605 Brøndby

Få et uforpligtende tilbud ////////