VI SØGER NYE KOLLEGAER – ER DU KLAR TIL AT TAGE FAT? Hvis du står og mangler job i hovedstadsområdet, har du nu chancen for at blive en del af flyttefirmaet DK Flyt og Transport, som er specialiserede indenfor privat- og erhvervflytning, special transport og lageropbevaring.

 

Vi mangler medarbejdere til holdet! DK Flyt og Transport står over for udvidelse af transport inden for lastbiler og har dermed brug for nye chauffører og medhjælpere til den daglige drift.

 

Vil du være med? Vi opfordrer dig til at sende din ansøgning og dit CV på info@dkft.dk

Lidt om stillingerne:

Vi søger gode chauffører og flyttemænd, som kan hjælpe os med at håndtere nye opgaver, som vi får ind i hovedstadsområdet.

 

Vi vægter højt på, at du er imødekommende, har en god personlighed og godt humør.

Vi kræver, at du kan tale og forstå dansk og kan modtage en skriftlig besked.

Det er en bonus hvis du har flytteerfaring og lastbil kørekort, men det er ikke et krav, for den rette kandidat.

 

Vi tilbyder:

Et liv på vejen med nogle af de sjoveste kollegaer inden for branchen (det synes vi i hvert fald selv) og god løn efter aftale.

Lyder det, som noget for dig? Hvis I vil læse mere om os, kan I finde det her: https://dkft.dk/om-os/. I kan desuden finde flere oplysninger om, hvad vi laver og de services vi tilbyder på vores hjemmeside. Du kan også finde os på Facebook og Instagram.

 

Vi er et solidt flyttefirma lokaliseret i Brøndby, men opererer i hele hovedstadsområdet alt efter, hvor flytningerne foregår. Som medarbejder hos DK Flyt og Transport vil du derfor komme vidt omkring i hverdagen.

 

Hvis I har nogle spørgsmål, så er I velkommen til at kontakte os enten på telefon 40 13 40 12 eller på info@dkft.dk.

 

Så hvis din ferie har været lang og dyr, er det nu, du skal slå til! Er du ekspert i at flytte, er noget af en humørbombe og kan fungere som chauffør og flyttemand, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV.

Kender du nogle, som kunne tænke sig et godt job med fantastiske kollegaer og en lækker løn, så del opslaget med dem, så de kan blive en del af DK Flyt og Transport.

Vi læser alle ansøgninger i gennem og glæder os til at høre fra dig!

Hurtigst muligt vil vi vende tilbage med svar til de kommende nye medarbejdere hos DK Flyt og Transport, så vi kan starte et godt og positivt samarbejde med fokus på effektivitet, bekvemmelighed og en høj grad af kundeservice til vores kunder – så de altid får den bedste oplevelse med DK Flyt og Transport.