Sikker flytning og transport til udlandet

Hos DK Flyt og Transport har vi lang og gennemgående erfaring med udlandsflytninger, samt transport af gods og møbler til mange dele af verden. Vi kan derfor, uanset om du skal have flyttet nogle få ting eller har brug for en større transport, tilbyde en skræddersyet løsning.

Vores kendskab til branchen og vores mange års erfaring gør os i stand til at tilbyde både tidsfølsomme og kosteffektive løsninger inden for blandt andet:

  • Vej transport (herunder samkørsel og stykgods transport)
  • Luftfragt
  • Søfragt
  • Kurértransport

Vil du høre mere om flytning og transport til udlandet? Så kontakt os allerede i dag på telefon 50 38 38 38 eller gennem vores formular.

Vi lever af
glade kunder

Positive og super professionelle. Jeg vil til hver en tid anbefale de her drenge til en flytning.
Keep up the good work!


DK Flyt og Transport kan varmt anbefales. Effektive, ordentlige og super god service.


Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere end 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.
Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.
En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.


Ring 50 38 38 38 Indhent gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet aftale

Vil du vide mere om dine muligheder for flytning og transport til udlandet? Så kontakt os med det samme. Vi tager en snak om dine ønsker og finder den bedste løsning til dig, dine behov og din økonomi. Samtidig giver vi naturligvis et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os i dag på telefon 50 38 38 38 eller gennem vores kontaktformular.

Indhent gratis tilbud
© Copyright - DK Flyt & Transport