Du kender måske os, DK Flyt og Transport, som dine flyttemænd. Vi er dog meget mere end det. For selvom vi ofte har fokus på både erhvervsflytning og private flytninger, så har vi blandt andet også lageropbevaring og logistikløsninger. Med DK Flyt og Transport kan du skræddersy din helt egen logistikløsning – og vi leverer i hele landet.

Vi varetager både lager og logistik. Med os har du nemlig mulighed for opvarmet lager, som er let tilgængelige fra motorveje og med fokus på høj sikkerhed i Jylland og på Sjælland. På den måde sikrer vi, at der er let adgang til dine varer, hvad end du befinder dig i Østdanmark eller Vestdanmark. Her har du mulighed for hub lager. Vores landsækkende løsning passer til alle brancher.

Altid efter dine behov

Hvilke behov har du og din virksomhed? Søger I en partner, som kan stå for jeres transport her og nu, eller ønsker I en tillidsfuld og trofast partner, som kan dække jeres behov over en længere periode?

Hos DK Flyt og Transport kan vi klare begge dele for jer. Som kunde forventer du effektivitet, bekvemmelighed og høj kundeservice, hvilket vi altid forpligter os til at levere, hvad end det blot er én gang eller på fast basis.

Vi lever af
glade kunder

Positive og super professionelle. Jeg vil til hver en tid anbefale de her drenge til en flytning.
Keep up the good work!


DK Flyt og Transport kan varmt anbefales. Effektive, ordentlige og super god service.


Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere end 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.
Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.
En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.


Ring 50 38 38 38 Indhent gratis tilbud

For at opsummere kan du med DK Flyt og Transports logistikløsning se frem til:

  • At skræddersy din egen løsning efter behov
  • At modtage levering i hele landet
  • Sortering og handling
  • Systemstyring via Cargoflux
  • Online booking
  • Mulighed for Hub lager
  • Lageropbevaring både i Sjælland og Jylland
  • Opvarmet lager både i Øst og Vest Danmark

Du skal altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at få dine behov og spørgsmål afklaret. Med over 20 år i branchen er vi eksperter inden for flytning og transport og vil gerne være behjælpelig i dine forespørgsler, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

For os er det vigtigt, at vi som din samarbejdspartner håndterer din logistik nemt og effektivt for dig, så du blot fortsætte din arbejdsdag og gøre det, du er bedst til. Prøv vores service og høje kvalitet! Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud til dine logistikopgaver.

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

Indhent gratis tilbud
© Copyright - DK Flyt & Transport