Nem, billig og sikker flytning

Vi vil gerne gøre professionel flytning let tilgængelig for alle. Derfor vil vi gerne kunne give den bedste pris på flytteopgaver. Vores servicemindede chauffører forsikrer dig om en behagelig flytning, hvor der tages god hånd om dine ejendele. Med mange års erfaring inden for flytte- og transportbranchen kan vi påtage os mange forskelligartede opgaver inden for feltet – og du er altid sikret en høj grad af kvalitet til en billig og konkurrencedygtig pris.

Vi hjælper med alle former for flytninger og transport:

Vi lever af
glade kunder

Positive og super professionelle. Jeg vil til hver en tid anbefale de her drenge til en flytning.
Keep up the good work!


DK Flyt og Transport kan varmt anbefales. Effektive, ordentlige og super god service.


Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere end 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.
Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.
En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.


Ring 50 38 38 38 Indhent gratis tilbud

Få et uforpligtende og billigt tilbud

Som flyttefirma i Brøndby hjælper vi dagligt private og erhverv i København, Nordsjælland samt resten af Sjælland. Byder opgaven dét, kører vi selvfølgelig også længere endnu. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med en billig flytning, hvorfor du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan fange os på telefon 50 38 38 38 eller ved at skrive til os på mail tilbud@dkft.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et tilbud på en billig flytning.

Forløbet for et flyttetilbud kan se således ud:

  • Kontakt os telefonisk, på mail eller via vores kontaktformular
  • Dygtige danske vognmænd ser opgaven
  • Du modtager et uforpligtende tilbud
  • Herefter siger du JA TAK til tilbuddet på flytningen, eller nej tak
Indhent gratis tilbud
© Copyright - DK Flyt & Transport