Dit flyttefirma i København og omegn

DK Flyt & Transport holder til i Brøndby, hvorfor vi dagligt hjælper en lang række kunder med deres flytning i København og omegn. Vi hjælper naturligvis med flytninger i hele Danmark – og vi kører endda også gerne til udlandet, hvis opgaven byder det. Som flyttefirma byder vi på mange års erfaring i branchen, hvorfor du er garanteret en professionel og sikker flytning, hvis du vælger os som dit flyttefirma. Vi har den nødvendige viden og erfaring, hvorfor vi kan hjælpe med alle former for flytte- og transportopgaver.

Som flyttefirma i København kan vi hjælpe med:

Vi lever af
glade kunder

Positive og super professionelle. Jeg vil til hver en tid anbefale de her drenge til en flytning.
Keep up the good work!


DK Flyt og Transport kan varmt anbefales. Effektive, ordentlige og super god service.


Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere end 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.
Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.
En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.


Ring 50 38 38 38 Indhent gratis tilbud

Få et uforpligtende og billigt tilbud fra dit flyttefirma i København

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om din flytning i København. Vi er klar på telefonen, og du kan fange os på 50 38 38 38. Du er også velkommen til at skrive til os på mail tilbud@dkft.dk eller via vores kontaktformular på siden her. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med et billigt og uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

Forløbet kan også se sådan ud:

  • Brug vores kontaktformular eller ring direkte på 50 38 38 38.
  • Dygtige danske vognmænd ser opgaven
  • Du modtager et uforpligtende tilbud
  • Herefter siger du JA TAK til tilbuddet på flytningen, eller nej tak

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

Indhent gratis tilbud

Vi klare det hele

Der er mange forskellige måder at flytte på, og meget kommer også an på om det er en mindre eller en større flytning. Uanset om det er en mindre eller større flytning i København, kan vi klarer det hele.

Privat og erhverv

Vi har gennem vores årelange erfaring, udført mange flytninger i København. Vi står til rådighed til at hjælpe dig med din flytning, uanset om det er en privatflytning eller erhvervsflytning. Med vores årelange flytte erfaring, er vi i stand til at udføre en professionel flytning i København, som passer til dine behov.

Vi flytter dine ting med respekt

Skal du have flyttet skrøbelige ting under din flytning, så behøver du ikke været bekymret for at det går i stykker. Det kan være både store eller mindre ting, som er uerstatteligt for dig. Når du vælger os til at varetage din flytning i København er du garanteret en sikker flytning af selv de mest skrøbelige ting. Vi går meget op i at behandle dine ting med respekt. Derfor flytter vi altid med omtanke, hvor forsigtighed og nøjagtighed er nogle af nøgle værdierne for en tryg flytning. Derfor kan du være sikker på at dine ting er i samme stand, som da du pakkede det ned.

Stor flytning

Står du over for en stor flytning, så er vi de rette til løfte den opgave. Vi har faciliteterne til at hjælpe dig med din store flytning. Vi har store flyttebiler tilgængelig til større opgaver. Med vores store flyttebiler, er der plads til meget. Dette er med til at gøre den samlede eksekveringstid væsentligt mindre. Dermed kan vi klare flytninger i København, hvor det hele kan klares med en flytning.

Vores dygtige flyttemænd har de rigtige teknikker til at løfte de større ting. Dermed kan du trygt overlade os til at tage det tunge læs. Når du vælger os til din store flytning, så sikrer vi en veludført flytning i København

Mindre flytning

Hvis du skal have udført en mindre flytning, så klarer vi også det. Vi har stor erfaring for både store og mindre flytninger. Vi er meget agile, når det kommer til mindre flytninger, som er med til at gøre din flytning i København mere overskuelig. Selvom det er en mindre flytning vil det hurtigt kunne betale sig, at professionelle flyttemænd til flytningen. Vi har ekspertisen og den rigtige erfaring til at udføre mindre flytninger i København, så du hurtigt kan komme på plads i din nye bolig.

© Copyright - DK Flyt & Transport