Flyttefirma i Nordsjælland til enhver flytte- og transportopgave

Som dit flyttefirma i Nordsjælland har vi mange års erfaring i branchen. Af den grund står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den bedste løsning i forhold til dine behov. Det betyder også, at vi kan hjælpe dig, uanset hvad din opgave byder. Vi har erfaring med alt fra en mindre transportopgave til en større erhvervsflytning. Vi holder til i Brøndby, men vi kører dagligt i Nordsjælland samt resten af Danmark – og byder opgaven dét, så kører vi også gerne til udlandet. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring din opgave. Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig. Som flyttefirma i Nordsjælland bestræber vi os på at give vores kunder den bedste oplevelse, når de skal flytte.

Vores flyttemænd kan bl.a. hjælpe ved:

Vi lever af
glade kunder

Positive og super professionelle. Jeg vil til hver en tid anbefale de her drenge til en flytning.
Keep up the good work!


DK Flyt og Transport kan varmt anbefales. Effektive, ordentlige og super god service.


Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere end 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.
Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.
En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.


Ring 50 38 38 38 Indhent gratis tilbud

Få et billigt tilbud på din flytning i Nordsjælland

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Som dit flyttefirma i Nordsjælland står vi naturligvis klar til at tage en uforpligtende snak med dig omkring din flytte- og transportopgave. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os – og så giver vi selvfølgelig et uforpligtende samt konkurrencedygtigt tilbud med på vejen.

Du kan fange os på telefon 50 38 38 38 eller ved at skrive til os på mail tilbud@dkft.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular på siden her. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt på alle skriftlige henvendelser.

Forløbet kan også se sådan ud:

  • Brug vores kontaktformular eller ring direkte på 50 38 38 38.
  • Dygtige danske vognmænd ser opgaven
  • Du modtager et uforpligtende tilbud
  • Herefter siger du JA TAK til tilbuddet på flytningen, eller nej tak

Spørgsmål?
Vi vejleder dig gerne – du kan kontakte os på tlf. 50 38 38 38 eller på tilbud@dkft.dk

Indhent gratis tilbud
© Copyright - DK Flyt & Transport