Professionelle flyttemænd til erhvervsflytning på Sjælland

Gennem tiden har vi hjulpet forskellige erhvervskunder med deres firmaflytning. Det har givet os dyrtkøbte erfaringer, som kommer til stor gavn for vores kunder. Vi har udført alt fra en mindre intern flytning i en virksomhed til større erhvervsflytninger, hvor der kan være behov for specialtransport. Vi tilbyder naturligvis en skræddersyet løsning, der er tilpasset jeres behov. Af den grund tager vi en grundig dialog, hvor vi får afdækket jeres ønsker i forbindelse med erhvervsflytning. Med vores mange års erfaring i branchen, hjælper vi erhverv med alt inden for flytning.

Inden for erhvervsflytning hjælper vi bl.a. med:

Vi lever af
glade kunder

Vurderet 5.0 stjerner (baseret på 4 anmeldelser)

Få et godt tilbud på erhvervsflytning

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres erhvervsflytning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi vejleder og rådgiver jer naturligvis, så i får den mest optimale løsning, der er tilpasset jeres behov.

Ring til os på telefon 50 38 38 38, så tager vi en snak om jeres firmaflytning. Du kan også vælge at skrive til os på mail tilbud@dkft.dk eller ved at bruge vores kontaktformular på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende og billigt tilbud på jeres erhvervsflytning. Fra vores lokation i Brøndby, flytter vi både for virksomheder i hele Københavnsområdet og resten af Danmark.

© Copyright - DK Flyt & Transport