Hurtig og effektiv erhvervsflytning passet ind i jeres hverdag

Hos DK Flyt har vi mange års erfaring med flytning for virksomheder og institutioner. Vi ved derfor hvor omstændigt det kan være og hvad det kan få af konsekvenser for produktionen, når jeres virksomhed skal flytte lokation. Derfor tilbyder vi professionel erhvervsflytning, hvor fokus ligger på jeres virksomhed og jeres behov. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der tilpasses jeres hverdag og jeres produktion.

Vi kan blandt andet hjælpe jeres virksomhed med:

  • Firmaflytning / Erhvervsflytning
  • Kontorflytning
  • Specialflytning
  • Udlandsflytning
  • Lageropbevaring/lagerhotel
  • Gennemtænkte logistikløsninger

Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov, og giver samtidig et godt tilbud på en skræddersyet løsning.

Vi lever af
glade kunder

Vurderet 5.0 stjerner (baseret på 4 anmeldelser)

Få et godt tilbud på erhvervsflytning

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres erhvervsflytning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi vejleder og rådgiver jer naturligvis, så i får den mest optimale løsning, der er tilpasset jeres behov.

Ring til os på telefon 50 38 38 38, så tager vi en snak om jeres firmaflytning. Du kan også vælge at skrive til os på mail tilbud@dkft.dk eller ved at bruge vores kontaktformular på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende og billigt tilbud på jeres erhvervsflytning. Fra vores lokation i Brøndby, flytter vi både for virksomheder i hele Københavnsområdet og resten af Danmark.

© Copyright - DK Flyt & Transport