December måned er endelig landet og du står med en flytning, ligesom så mange andre. Det er typisk, at man overtager en ny lejlighed, villa, eller anden bolig hver d. 1. Men det kan være svært at tænke på, når først julestemningen har fanget én. For så er flytning i København – eller hvor end man flytter hen – flyttekasser, flytterod, transport og flyttevirksomheder ikke noget, som man tænker over. Bortset fra, ville det ikke være fantastisk, hvis…

Julemåneden er på alle måder katastrofisk. Medmindre du er en af dem, som har alle gaver på plads inden oktober. Der skal jules og hygges om folk, og den slags tager tid. Du skal købe julegaver, lave konfekt, pakke gaver ind, sørge for julemenuen, og huske hvad tante Ada sagde om de brunede kartofler. Så det er klart, at du ikke føler, at du har tid til en flytning også.

Det fører til tilbage til, om det ikke ville være fantastisk, hvis din gave kunne være et stk. flyttehold, som var klar til at flytte for dig. Så kunne du virkelig gå i detaljer med kagebagningen og julestjernerne. For så ville du vide, at du ”kun” skulle pakke dit hjem ned og så ville nogle komme og flytte det hele for dig.

DK Flyt og Transport flytter for dig

Så når du har hele familien på besøg til det ene julearrangement efter det andet, kan du lige smide nogle hint. Fortæl, at du jo flytter lige om lidt, og ikke kan overskue tanken om at skulle flytte det hele og hvor nemt, det ville være, hvis et flyttefirma kunne gøre det for dig. Du kan fortælle, at du kender et transportfirma, som gerne vil tage opgaven på sig. De er dygtige og har over tyve års erfaring inden for branchen. Fortæl dem om DK Flyt og Transport og når du ringer, sørger vi for en let og bekvemmelig flytning.

Hvorfor få endnu en vase til samlingen, når du kan få en gave, som har stor værdi for dig i hverdagen? Med en flytning med DK Flyt og Transport får du god service, hele vejen igennem. Vi flytter for dig i København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Hvis det ikke er dig selv, som skal flytte, er det en betænksom og original idé til et familiemedlem eller en ven. For mon ikke de fleste har forsøgt at flytte selv? Al den tid det kræver, de ømme muskler og de mange gange op og ned af trapperne er trættende. Så glæd en bekendt med en ny form for julegave og se lettelsen i deres ansigt, når de finder ud af, at de ikke selv skal flytte al deres indbo. DK Flyt og Transport – vi gør det nemt. Også i julen.