Erfaren og professionel flyttemand på Sjælland

Vores flyttefirma holder til i Brøndby, hvorfor vi dagligt kører ud til privat- og erhvervskunder i København, Nordsjælland og resten af Sjælland. Vi hjælper naturligvis også gerne, hvis din flytning foregår i resten af Danmark. Som flyttemand ved vi, at du som kunde forventer effektivitet, bekvemmelighed og en høj grad af kundeservice. Det forpligter vi os til at levere. Gennem snart 20 år har vi tilegnet os den nødvendige erfaring, som skal til for, at du får den bedste oplevelse – og vi bliver ved med at udvikle os og tilpasse os i takt med markedet, dine ønsker og behov.

Som flyttemand kan vi hjælpe med alt inden for flytning

Hos DK Flyt og Transport hjælper vi både i det private og inden for erhvervslivet, når kasserne hober sig op, kontoret skal flyttes eller specialtransporten skal udføres. Af den grund er vi din flyttemand, når det gælder:

Vi lever af
glade kunder

Positive og super professionelle. Jeg vil til hver en tid anbefale de her drenge til en flytning.
Keep up the good work!


DK Flyt og Transport kan varmt anbefales. Effektive, ordentlige og super god service.


Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere end 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.
Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.
En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.


Ring 50 38 38 38 Indhent gratis tilbud

Har du spørgsmål til en flyttemand?

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til vores flyttemænd. Ligeledes vejleder og rådgiver vi dig naturligvis gerne, så du opnår den mest optimale flytning for dig. Kontakt os gerne på telefon 50 38 38 38 for en uforpligtende snak omkring din flytning. Du kan også vælge at skrive til os på mail tilbud@dkft.dk.

Vil du modtage et flyttetilbud?

Er du interesseret i et uforpligtende og billigt flyttetilbud? Så udfyld vores kontaktformular. Vi vender naturligvis hurtigt muligt tilbage til dig med et godt tilbud.

Indhent gratis tilbud
© Copyright - DK Flyt & Transport