Der er en grund til, at man altid får pizza og bajere når vennerne flytter. Den sandhed kommer vi nærmere i dette blogindlæg. Har du prøvet at hjælpe med til en flytning, hvor I fik noget andet? I så fald, var det måske et særtilfælde? Der er selvfølgelig forskel på, hvordan man lever og det, som er typisk i én familie er ikke nødvendigvis det samme som i en anden familie. Alligevel ender de fleste alligevel med pizza og bajere efter en flytning.

 

Alt er pakket ned

Hvorfor er det så sådan? Forbinder vi bare en flytning med pizza og øl eller ligger der noget andet gemt? Og ja, det er nok rettere det sidste, som er tilfældet. En flytning tager lang tid. Det gør pizza ikke. Når vi inviterer til øl og pizza er en af grundene nok, at det er nemt. Tallerkenerne ligger gemt i flere forskellige flyttekasser og glassene, ja, dem har vi måske helt mistet overblikket over. Derfor er det altså bare nemt at bestille fra pizzeriaet og huske rammen med øl og cola. Desuden bestiller vi blot til de mennesker, som er tilbage. Vi behøver ikke at forberede små hapsere eller sørge for, at der er nok lasagne til alle. Skulle Dorthe og Kim gå tidligere og hvad med Charlotte, hun sagde noget med en fødselsdag. Alle disse forberedelser og overvejelser kan man nemt undgå med pizza. Du bestiller bare når I er ved at være færdige og sådan ved du, at der er pizza nok til hele flytteholdet.

 

Hvis ikke pizza?

Det er naturligvis ikke alle, som overhovedet bryder sig om pizza. Hvis ikke man er til det, kan man i stedet købe andet take away, som ikke kræver service. Nogle laver måske den helt omvendte og laver faktisk selv mad og smider det i det nye køleskab til en start. Sammen med den rigtige flyttekasse, som både rummer tallerkener og bestik kan det sagtens lade sig at gøre. Husk også opvaskemiddel, en skuresvamp og viskestykke, så du efterfølgende kan vaske op. Det lyder allerede meget nemmere med pizza, ikke?

 

Lyder det ikke som noget for dig?

Hvis du ikke er til at underholde et større selskab efter en flyttedag, men du blot bruge os. DK Flyt og Transport står altid til din rådighed, når du skal flytte eller have ejendele transporteret. Ring til os eller udfyld kontaktformularen på hjemmesiden. Så kan vi tage en snak om, hvordan du ønsker din flytning i København, Storkøbenhavn eller Sjælland. Hvis du hellere vil bruge kontaktformularen, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Få en nem og bekvemmelig flytning med et professionelt flyttefirma – vælg DK Flyt og Transport allerede i dag og mærk forskellen.

 

Rigtig god flytning!