Januar måned er ved at være færdig. Det har været en ny måned i et nyt år. Måske står du og skal flytte, ligesom så mange andre? Du behøver ikke at bruge lang tid på at finkæmme internettet for de bedste tilbud på flytning København, eller ringe rundt til adskillige flyttevirksomheder. Vores flyttefirma, DK Flyt og Transport vil give dig den bedste service og pris for opgaven! Vores kunder er private personer, men vi hjælper også virksomheder.

 

Alle personer undervurderer ofte den opgave det er at lave research inden en flytning. Kort tid efter har vi en masse flyttevirksomheder, som kimer os ned, for at høre, om vi har truffet en beslutning. Brug blot os!

Vi har over to årtiers erfaring med diverse flytte- og transportopgaver. Det er over 20 år med glade kunder, som ringer igen og igen fordi de har fået fantastisk kundeservice. Vil du være en del af det?

Flytninger med kvalitet i højsæde

Vi har sagt det før: Vores erfaring betyder ikke kun, at vi flytter mest sikkert, hurtigt og med kvaliteten helt i top. Det betyder nemlig også, at vi kan finde den bedste løsning for dig, hvad enten du er privat kunde, har brug for en erhvervsflytning eller har brug for kurerkørsel. Med vores store udbud af services, kan vi sammen finde ud af dét, som du har brug for. Vi er her nemlig for dig!

Hvilken type flytning eller transport har du brug for? Vi kan en hel masse! Skal du have transporteret dit flygel, et pengeskab eller er der andre særlige transporter eller flytninger, som du har brug for at få udført? Hvad end du vælger for service, tager vi glædeligt imod den, og møder dig med højt humør og stor professionalisme.

 

Vi er professionelle flyttemænd og med mange år i branchen, vil vi være med til at give dig en god oplevelse! Det gælder både for dig som har brug for en kort transport eller for dig, som flytter hele lejligheden til Frederiksberg. Den gode oplevelser starter allerede fra når du ringer eller skriver til os, hvor vores venlige personale tager imod din besked. Først når alle dine ejendele er sikkert på plads er vi tilfredse – den høje grad af kundetilfredshed sætter vi ære i og det vil du kunne mærke som kunde.

 

Skal vi også flytte for dig?

Så behøver du slet ikke at lede længere.

 

Vi skal nok tage os af den, og udføre den, så du ikke behøver at tænke mere på det, men blot kan slappe af. Hos DK Flyt og Transport finder vi ære i god service, og det vil du kunne mærke. Ring til os allerede i dag og lad os stå for din flytning, transport eller lad os sammen designe en logistikløsning, der passer dine behov.