Hos DK Flyt & Transport har vi et lagerhotel, hvor vi tilbyder opbevaring for private og erhverv. Vi ved, at sommetider ønsker privatkunder at opbevare nogle af deres møbler eller øvrige ejendele på et lagerhotel. Måske er de flyttet ind i noget mindre eller måske de ønsker opbevaring for en kort periode i forbindelse med flytning? For erhvervskunder gælder det nogle gange, at producenter mangler et sted til deres varer, inden de bliver købt og skal distribueres. Vi hjælper gerne private- og erhvervskunder uanset årsagen. Som flyttefirma ønsker vi at tilbyde en fuld service, hvorfor vi også tilbyder opbevaring på vores lagerhotel.

Nem, billig og sikker opbevaring på et moderne lagerhotel

Hvis du bor i en lille lejlighed, dit kælderrum allerede er fyldt op eller du har fået en ny samarbejdspartner og har en masse varer til levering, kan du bruge DK Flyt og Transport til din opmagasinering. Vi hjælper både private og erhverv. Vi går ind for din bekvemmelighed, stor grad af kundeservice og sikkerhed. Det skal være let for dig som kunde, hvad end du er privat eller erhverv.

Derfor er du garanteret et lagerhotel, hvor stort set alt kan opmagasineres, sikkerheden er i top samt du kan tilgå lagerhotellet på alle tider af døgnet efter aftale.  Bedre opbevaring på lagerhotel fås ikke!

Lagerhotel med bedste sikkerhedsforanstaltninger

Med opbevaring på vores lagerhotel, får du den mest sikre løsning. Når du ankommer til Priorparken i Brøndby, hvor vi har vores lagerhotel, bliver du mødt af en vagt. Både ind- og udkørsel bliver overvåget. Lagerhotellet befinder sig altså i et lukket område. Yderligere har bygningen videoovervågning og alarm, og det er kun DK Flyt og Transports autoriserede personale, der har adgang til bygningen.

Opbevaring af alle størrelser

Vores lagerhotel er 800 kvadratmeter stor. Det betyder, at vi har en masse plads, som du kan benytte dig af. Vi kan opmagasinere i næsten alle størrelser, da rummet er stort og åbent. Det er lige fra dit barns tøjdyr til elektriske genstande, samlerobjekter og eksklusive møbler – altid efter dit individuelle behov for opbevaring.

Tilgå lagerhotellet efter aftale

Vi har fleksible åbningstider på vores lagerhotel. Det betyder, at du kan tilgå dine ting stort set alle tider af døgnet, hvis blot vi laver en aftale herom. Har du et helt specielt tidspunkt, hvor du ønsker at tilgå dine ting, så kontakt os gerne inden. Så sørger vi for, at du kan komme til din opbevaring. Vores vagt vil dermed stå klar til at tage imod dig.

Vi lever af
glade kunder

Positive og super professionelle. Jeg vil til hver en tid anbefale de her drenge til en flytning.
Keep up the good work!


DK Flyt og Transport kan varmt anbefales. Effektive, ordentlige og super god service.


Vi har kørt med Klaus og hans folk i mere end 10 år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alle aftaler bliver overholdt og vores møbler og køkkener bliver behandlet professionelt og respektfuldt.
Vi er fuldstændig trygge når han henter vores ting på værkstedet og pakker det sikkert og grundigt på bilerne.
En ikke uvæsentlig detalje i er firma som vores er, at de chauffører og flyttefolk der møder vores kunder, er søde og omgængelige.


Ring 50 38 38 38 Indhent gratis tilbud
© Copyright - DK Flyt & Transport