Som noget nyt tilbyder DK Flyt og Transport nu og logistikløsninger. Logistik er i virkeligheden ikke noget, som er nyt for medarbejderne, men derimod et nyt tilbud fra transport- og flyttevirksomheden. Du kender os nok som dine flyttemænd og måske har du set vores flyttebiler transportere varer for erhverv, men nu topper vi den med skræddersyede logistikløsninger – og vi leverer i hele landet.

 

Med den nye logistikløsning, er vi desuden meget opmærksomme på hub lager. Med vores lagermuligheder, kan du gøre brug af opvarmet lager, som er let tilgængelige fra danske motorveje og som har høj sikkerhed. Vi har både lager i Jylland og på Sjælland. Sådan kan du nemlig have adgang til dine varer med DK Flyt og Transport, hvad end du befinder dig i Østdanmark eller Vestdanmark.

 

Med fokus på dig

Ligesom med vores flytninger, er vi meget opmærksomme på, at skabe løsninger, som passer til dine behov. Med 20 års erfaring i branchen, ved vi, hvad du, som kunde, forventer af dit transportfirma. Blandt andet fleksibilitet, effektivitet og bekvemmelighed. Sammen med vores høje grad af kundeservice, er det nogle af de kerneværdier, som DK Flyt og Transport repræsenterer. Det afspejler sig i måden du måde os på, hvordan vi stykker tilbud sammen på dig og hvordan du møder os, når ting skal flyttes og transporteres.

 

Den rette løsning

I fællesskab kan vi skræddersy den løsning, som passer til din virksomhed. Hvis du kun har brug for transport og logistik en enkelt gang, her og nu, eller hvis du mangler en permanent, tillidsfuld partner, så klarer vi den.

 

Nem booking

Vi vil gerne være med til, at din dag forløber nemt – også når du skal booke logistikløsninger. Derfor kan du vælge, hvordan du ønsker at kontakte og booke din foretrukne løsning. Elsker du bekvemmeligheden ved online booking? Så kan du gøre det der. Ønsker du at tale med DK Flyt og Transport, inden du går videre med opgaven, så sidder vores venlige kundeserviceafdeling klar, til at afklare de sidste spørgsmål og evt. hjælpe dig i gang. Slutteligt har du også mulighed for at skrive en mail gennem vores hjemmeside.

 

Kontakt os allerede i dag

Vi vil så gerne have, at du altid føler dig velkommen til at kontakte os direkte. Hvad end det drejer sig om private flytninger, erhvervsflytninger, transport og logistikopgaver, så ønsker vi at være behjælpelige i dine forespørgsler. Som din samarbejdspartner vil vi gerne gå i dialog, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Du kan med DK Flyt og Transports logistikløsning se frem til:

  •         At skræddersy din egen løsning efter behov
  •         At modtage levering i hele landet
  •         Sortering og handling
  •         Systemstyring via Cargoflux
  •         Online booking
  •         Mulighed for Hub lager
  •         Lageropbevaring både i Sjælland og Jylland
  •         Opvarmet lager både i Øst og Vest Danmark