Sommermånederne er altid der, hvor flytteforretningerne har ekstra travlt. Om man bliver inspireret til huskøb, ny lejlighed eller anden form for bolig, når solen skinner på sit højeste, ved vi ikke. Måske har man ventet længe på at flytte, men har ventet på det varme vejr og lyse aftenener, før man ville tage springet. For der er selvfølgelig gode grunde til at flytte om sommeren. Skal du også flytte?

Vælger du også at flytte i disse varme måneder – og hvorfor netop nu?

Solen skinner, sommerferien er næsten (hvis ikke helt) skudt i gang og aftenerne er lyse og imødekommende. Måske er det nogle af grundene til netop at flytte ny, eller måske er det bare helt tilfældigt. Ikke desto mindre, står DK Flyt og Transport klar til at hjælpe dig. Vi giver gerne et tilbud på flytning.

 

Flytter du fra en lejlighed i København ud på landet, fra en villa på Frederiksberg endnu tættere på København eller fra Greve til Køge?

Vi vil gerne hjælpe med din flytning! Ring blot til os og få tilbud på flytning. Sammen finder vi hurtigt ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og sørge for, at du hurtigt og sikkert får fragtet dine ejendele fra dit gamle hjem til det nye.

 

Om det er nyt hus, ny lejlighed eller noget helt tredje, sørger vores dygtige flyttemænd for, at dine flyttekasser og møbler bliver transporteret sikkert og kommer godt på plads, i din nye bolig. Med 20 års erfaring inden for branchen, er der snart ikke den flytning eller transport, som vi ikke har prøvet. Vi er rutinerede flyttemænd, som altid ved, hvordan vi skal tage os af en speciel flytning eller transport. Vi står også klar til at flytte for dig.

 

Hos DK Flyt og Transport starter du med at få et tilbud på din flytning. Du kan enten få det ved at ringe til os, eller også kan du få et tilbud på flytning ved at udfylde vores kontaktformular, hvor vi derefter vender tilbage til dig. Fortæller du lidt om din flytning og dit inventar, kan vi give dig en skarp pris. Sammen aftaler vi dagen og tidspunktet, så det passer til dine ønsker. Dette bekræfter vi inden flytningen, bare lige for at være sikker på, at alt er, som det skal være. På flyttedagen tropper vi op som aftalt, og påbegynder din flytning. Alt efter hvor du flytter fra og til og dit inventar, er vi snart færdige igen og du kan nyde din nye bolig.

 

Så hvis du også står og skal flytte her i sommervarmen, så giv os et kald og lad DK Flyt og Transport klare opgaven for dig, for en sikker og veludført flytning. Vi sætter nemlig ære i kvalitet – også når det drejer sig om flytninger.